Miért ismerkedem nehezen?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim akiket szeretek de ennyi...arra vágyom h engem is valaki feltétel nélkül szeressen és megbízzon bennem!és néha olyan egyedül érzem magam,ismerkedni hát nagyon szórakózóhelyeken nem szeretek mert nekem az nem jön be h ismeretlenekkel kavargatok.Mit csináljak?2014. ápr. 17. 19:08
2/8 anonim válasza:
Nagyon jól teszed, hogy nem kavargatsz ismeretlenekell.
Ha lány vagy, ritka ma az ilyen.
3/8 anonim válasza:
Pl járj egy sportszakkörre, vagy színjátszókörbe, esetleg táncházba, kézműves klubba, önismereti klubba, kutyát sétáltatni (kitűnő ismerkedési lehetőség) stb. :)
4/8 anonim válasza:
szerintem próbálj ki egy netes társkeresőt, gondolok itt a kevésbé lehúzosokra: Love.hu, badoo etc.. itt legalább neten megtudod ismerni míg bátorságot szedsz ahhoz, hogy élőben is menjen vele/vagy mással :)
5/8 anonim válasza:
@ #4:
Az, netes társkereső. Szerintem a kérdező nincs felkészülve az ott tapasztalható állapotokra.
6/8 anonim válasza:
ha lány vagy, én szívesen ismerkedem veled :) ha fiú vagy akkor javaslom, hogy szólíts le lányokat mondjuk kávézóban, bárokban, kultúráltabb helyeken, esetleg ha barátokkal elmentek vmit csinálni, mondjuk bowlingozni, akár ott is
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 16 vagyok!
köszönöm,de tényleg utálok :)
Hát igazából kisvárosban élek és szinte mindenkit ismerek így nem sok újatt tud mutatni pl a színjászás..
A netes társkeresőt meg nem tudom :S az furi
2014. ápr. 17. 19:28
8/8 anonim válasza:
üdv a klubban! ugyanebben a cipőben járok 19/f
(tipp: távkapcsolatba és netes kapcsolatba ne menj bele elkeseredettségedben! énis megjártam velük hidd el csak fájdalom van benne) :) sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!