Hogy ismerkedjem hozzám hasonló emberekkel, ha épp az jellemző rám, hogy nehezen ismerkedem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 16:28
2/9 anonim válasza:
Beszélsz bármiről bárkivel, és ha a közeledbe szeretnének férkőzni, akkor azt ne vedd "támadásnak" és ne utasítsd vissza a többieket. Sose lehet tudni, hogy később kire/kikre számíthatsz. Ha így fogod fel a dolgot, ahogy az imént leírtam, akkor biztos könnyebb lesz az ismerkedés.
3/9 anonim válasza:
Szerintem itt könnyebb ismerkedni mint élőben...nekem is lett egy-két haverom innen pedig én is nehezen ismerkedek
4/9 anonim válasza:
Korod és nemed? Szerintem itt ismerkedhetsz de ez a két informáió elég fontos hozzá :D
5/9 anonim válasza:
Én is nehezen ismerkedem és másokat irigyelek ez ügyből kifolyólag, hogy valakinek olyan könnyen megy minden.
21/F
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Korom és nemem: 23 éves nő :)
2011. dec. 31. 08:59
7/9 anonim válasza:
Hát én itt vagyok és szívesen ismeredek:) 21 L. írj egy privit:)
8/9 anonim válasza:
Jelen!Bár én annyira nem ismerkedem nehezen (talán)
irj privit nyugodtan.
19/F
9/9 anonim válasza:
Én is nehezen, de szívesen ismerkedem. Ide is írhatsz egy privit. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!