Ez hiszti, vagy mi a baja a kislányomnak? Mit csináljak vele? Jellemző ez ebben a korban, valaki hasonló helyzetben?
Bizony hiszti!A tisztába tevés nálunk van hogy mai napig 2 emberes feladat, pedig már 2 éves elmúlt a kisfiam.
Ma éppen azon hisztizett be, hogy nem tetszett neki amit adtam reggelire, pedig előtte megkérdeztem hogy azt kéri-e és végül semmi nem kellet neki.30 perces hisztit nyomott le.Utána meg azon hogy hozta a cumis üvegét és öntöttem neki bele teát, szintén fél óra.
Én általában ilyenkor nem törődöm vele, mint ha nem is hallanám.Nem is nagyon tudok mást tenni, mert olyanokat rám üt hogy szabályosan fáj.
Lehet rosszúl csinálok valamit, de még nem jöttem rá hogy ez ellen mit lehet csinálni, én csak várok hátha kinövi.
Ez hiszti.
Ne hagyd hogy rugdosson harapjon!!!!
Nem lehet , hogy sok mindentöl tiltod? Mindent nem szabad tiltani. Ugy olvastam akkor ilyen a baba, ha pl. nem bababiztos lakásban laksz, és állandoan a nyomába vagy, mert félted, és ezt se meg azt se engeded. Ez általában az egyik ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!