Cigánylány vagyok és tetszik egy magyar fiú mit csináljak?
Figyelt kérdés
van egy nagyon helyes magyar fiú az iskolában de közel is lakunk szoktam is látni sokat a haverjaival van de ilyen rocker vagy hungarista meg azthiszem hallottam is már hogy csúnyákat mondott a cigányokra meg más is mondta
de nekem nagyon bejön meg akarok vele ismerkedni hogy álljak neki szerintetek?
2014. júl. 16. 11:51
41/43 anonim válasza:
Én az agresszív bunkó nevetlen embereket szénbányára itélném és akkor egy tisztességes magyar-cigány népet faragnánk, engem közép suliban inkább a félvérek bántottak de volt egy cigány srác is aki párszor megütőt na az most börtönben ül lopás ért....
Szóval én vissza hozzám a kommunizmust
42/43 anonim válasza:
menj oda hozzá, ha nem jön be, hozzám :D
43/43 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha még hát kb.: 11,12,13 akkor én úgy csinálnám hogy egy cetlit vagy levelet odarakok a padjára vagy a szekrényére és odaírnám hogy találkozni akarok veled valamikor ( és odaírom hogy mikor) de nem írók hozzá nevet mert ha odaírom lehet hogy nem jön el de ha meg nem akkor kíváncsi lesz és valószínűleg eljön de oda kell irnod hogy egyedül mert ha ott van egy fiú mellett a haverjai akkor teljesen másabb. És aztán elmondanám neki hogy mi a szitu. Remélem tudtam segíteni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!