Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány srác vagyok és van egy magyar csaj, aki nagyon tetszik. Szerintem én is neki, csak fél, hogy a szülei mit szólnának. Mit tegyek?
na ne mááár.
el ne hidd ..te!!!
a szerelem útjába senki és semmi soha nem állhat.
bőrszín vagy nemi hovatartozás...pffffffff kit érdekel, ha szereted és ő is szeret akkor meg???
még, hogy magyar gének, na ne már...minden magyarban vagy szláv, török, meg mittomén mi ...na a lényeg, hogy ez miatt ne add fel szerintem.
Állítom, hogy akik itt a "fajok keveredéséről" nyilatkoznak, mind keverékek.
A kérdező rendes cigány srácnak tűnik már abból, hogy aggódik a lány szüleinek hozzáállása miatt.
Azok a cigányok, akiktől a faji tisztaságmániások félnek, megdugják a lányukat a hozzájárulásuk, tudtuk nélkül is.
Addig rendben van, hogy rendes, de a gének erősen benne vannak.
Mi van ha a gyereküknek a személyisége, valamelyik "rosszabb" rokonára fog hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!