Cigánylány vagyok és tetszik egy magyar fiú mit
csináljak?
Figyelt kérdés
van egy nagyon helyes magyar fiú az iskolában de közel is lakunk szoktam is látni sokat a haverjaival van de ilyen rocker vagy hungarista meg azthiszem hallottam is már hogy csúnyákat mondott a cigányokra meg más is mondta
de nekem nagyon bejön meg akarok vele ismerkedni hogy álljak neki szerintetek?
Hat,oszinten? Szerintem ne allj le vele, ha ekkora egy szegyentelen hogy csunyakat mondd mas nepre.. inkabb keruld el.:)
2014. júl. 17. 10:43
32/43 anonim válasza:
Egyébként mennyire látszik rajtad kérdező, hogy cigány vagy ? Csakmert mikor még elkezdtek beszélgetni nem kell rögtön nagydobra verni. Ha majd közelebbi viszonyban lesztek(nem párkapcsolatban még)akkor is ráérsz elmondani addigra már úgy is megkedvel. Egyébként lehetséges,hogy csak addig szimpatikus amíg nem beszélsz vele, azután meg már alapból kár belekezdeni a továbbiakba. Ha normális nem lesz kihatással a hozzád való viszonyára,hogy cigány vagy.
2014. júl. 17. 16:39
33/43 anonim válasza:
Utálom a cigányokat, mert gyakorlatilag semmi pozitívat nem tapasztaltam tőlük. Állatias életmód , primitív, agresszív faj. Azt nem tagadom, tényleg vannak szép cigánylányok, meg normálisak is, de nekem nagyon fontos a háttér. Ha a családodban van olyan aki a tipikus cigány fajhoz tartozik akkor én már nem is nézek a lány felé. Ahogy már előttem is mondták a vér nem válik vízzé
2014. júl. 18. 12:17
34/43 anonim válasza:
esetleg kérdmeg hogy segitsen neked valamilyen tárgyban,akkor egyrészt együt lehetsz vele,lerombolsz néhány sztereotipiát (tanulni akarsz),és ha már alakuk a bizalmi viszony akkor előhuzakodhatsz aólyanokkal,hogy mi a véleménye a cigányokróll,rollad,stb...
2014. júl. 18. 19:07
35/43 anonim válasza:
Az attól függ,hogy mennyire rasszista a srác,mert ha csak olyan,hogy hú hallod Feri útálom a cigányokat,Jobbikosak vagyunk,közbe komolyan se veszi a dolgot csak szórakozik akkor van rá esély.
Nálam viszont esélye se lenne egyetlen cigánylánynak sem mert én nem az a csak kicsit nem szeretem a cigányokat fajta vagyok.
2014. júl. 23. 01:48
36/43 anonim válasza:
#33 odaáig jutottam hogy "faj"
az emberiség az egy faj, a cigány az "rassz" ezért vagy rasszista és nem "fajista"
idióta
2014. júl. 23. 08:50
37/43 Daniboly válasza:
XD xD xD -.-" fujj
2014. okt. 27. 09:03
38/43 anonim válasza:
Szia Kérdező! Na, hogyan alakult a dolog?:)
2014. nov. 14. 16:58
39/43 anonim válasza:
Kérdező!
Ne hallgass a bunkó válaszolókra.
Ha normál életet élsz nincs takargatni valód!
Próbálkozz be finoman, Aztán ha nem akkor nem.
Ha meg igen akkor győztél! Ennyi.
Így megy ez másoknál is...
2014. nov. 16. 18:02
40/43 Daniboly válasza:
Ez alat az idő alat nekem meg néger csajom lett 😃😃 😉 komolyan.;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!