Xyzzs0123 kérdése:
Chatrouletteztem és egy magyar csajt dobott ki én bejeloltem facebookon (egy gyönyörű csaj) de az ország másik felén lakik de nagyon tetszik mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 23:50
1/9 anonim válasza:
Pásztortarhonyát, de oda ne égessed!!
2/9 anonim válasza:
Áthidalhatatlan probléma...
Életed első és utolsó lehetősége, hogy dobj egy jócsajt, mivel úgysem jönne össze.
3/9 anonim válasza:
Tapsolj 2 nagyot aztán menj aludni.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi #4
2013. okt. 7. 00:09
6/9 anonim válasza:
Hát én nem chatrouletten de neten megismertem egy csajt ő is az ország másik felébe lakik. 3év után úgy választott egyetemet, hogy ide jöjjön. Aztán össze is jöttünk. Semmise lehetetlen:D Amíg messze lakott évente 2x találkoztunk kb
9/9 anonim válasza:
Elballagsz a vasútállomásra, udvariasan kérsz egy vonatjegyet, és elmész hozzá.
Nem értem, ezt miért kellett megkérdezni? Tök evidens. Ha tetszik valaki, de távol lakik, akkor vagy utazol, vagy hagyod a fenébe.(Vagy "netkapcsolat", de az meg értelmes keretek között nem tartható hosszú távon.) Erre szerintem magad is rájöhettél volna.
Hány évesek vagytok?
U.i.: remélem volt rajtatok ruha chatroulettezés közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!