Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Cigánylány vagyok és tetszik...

Cigánylány vagyok és tetszik egy magyar fiú mit csináljak?

Figyelt kérdés

van egy nagyon helyes magyar fiú az iskolában de közel is lakunk szoktam is látni sokat a haverjaival van de ilyen rocker vagy hungarista meg azthiszem hallottam is már hogy csúnyákat mondott a cigányokra meg más is mondta

de nekem nagyon bejön meg akarok vele ismerkedni hogy álljak neki szerintetek?

2014. júl. 16. 11:51
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
26%
Biztos, hogy egy rasszista b*nkóval akarsz összejönni? Annyi más értelmes fiú van, aki talán még emberszámba is venne...
2014. júl. 16. 11:53
 2/43 anonim válasza:
5%
Hagyd meg nekem a fiút:)
2014. júl. 16. 11:54
 3/43 anonim ***** válasza:
60%
hogyha fenntartásai vannak a cigányokkal, akkor szerintem ne legyél vele közönséges. és akkor észreveheti, hogy te más vagy.
2014. júl. 16. 11:57
 4/43 anonim ***** válasza:
61%
Kerüld ha lehet!!!
2014. júl. 16. 11:58
 5/43 anonim ***** válasza:
54%
attól függ melyik "fajtából" való vagy! Ha a kulturáltabbak közül akkor nem lesz gond szerintem
2014. júl. 16. 12:00
 6/43 A kérdező kommentje:
igazából még nem beszélgettem vele nem tudtam hogy szólítsam meg amikor látom vagy épp parkban ülnek akkor elég sokan összegyűlnek és ott beszélgetnek ezért sem mertem odamenni gondoltam hogy elmegyek bulizni egyszer barátnőmmel oda ahova ők járnak de oda nem szívesen mennék mert kinéznének
2014. júl. 16. 12:00
 7/43 anonim ***** válasza:
80%

na bakker...ez beütött már bocs :D mindjárt felfogom...

én soha nem jönnék össze c1gány lánnyal de megígértette velem egyik barátom, ha egyszer beleszeretek 1-be ő lesz a 2. aki megtudja (mert ugye én leszek az 1.), de azt tudom hogy mindenkit meg lehet hódítani...csak meg kéne tudnod "mi a gyenge pontja" ilyen téren...de egy biztos a mosoly tuti nyerő mindenkinél...csak nem biztos, hogy beléd is szeret, de szebbnek lát mintha fapofával látna...másoktól tudj meg infót szerintem az elején...de ne éld bele magad túlságosan! de tegyél meg mindent amit szeretnél, hogy elérd a célod :)

21F

2014. júl. 16. 12:01
 8/43 anonim ***** válasza:
43%
Én is ilyesmi vagyok (bakancs, hungarista póló stb.) és szerintem nem sok esélyed van. Mert ő hiába veszi észre hogy te más vagy, azt szűkebb látókörű haverok nem biztos.
2014. júl. 16. 12:03
 9/43 A kérdező kommentje:
normálisok vagyunk már mint nem vagyunk ilyen putrisok mindkét szülőm dolgozik csak 2 testvérem van (csak hogy el tudjátok képzelni :D) jó persze van a családban aki más...de azokkal nem foglalkozunk
2014. júl. 16. 12:05
 10/43 A kérdező kommentje:
utolsó és te mit szólnál ha odaenne hozzád egy ilyen lány és kedvesen mosolyogna és beszélgetni akarna veled?
2014. júl. 16. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!