Cigánylány vagyok és tetszik egy magyar fiú mit csináljak?
van egy nagyon helyes magyar fiú az iskolában de közel is lakunk szoktam is látni sokat a haverjaival van de ilyen rocker vagy hungarista meg azthiszem hallottam is már hogy csúnyákat mondott a cigányokra meg más is mondta
de nekem nagyon bejön meg akarok vele ismerkedni hogy álljak neki szerintetek?
#7 ismét:
én azt vallom a "vér nem válik vízzé" szóval én nem közelednék...szerencsére nem volt még ilyen helyzetem, vagy legalábbis nem közeledett felém ilyen lány amikor így öltözködtem :) de azt is vallom, hogy mindenki meghódítható, ha megadod neki amit szeretne (nem a szexre gondolok!), akkor összejöhettek...de ha nála (mint nálam is), kizáró ok akkor esélytelen...én még a szoláriumos barnákat sem szeretem, a fehér bőr sokkal jobban tetszik...nagyot csodálkoznék, ha az összes belső tulajdonságot pont olyanban találnám meg aki ilyen származású...de akkor talán, kicsi esélyt látok...de nincs lehetetlen :) azt kell megtudnod milyen lányt keres, milyen belső tulajdonságok érdeklik...mert lehet teljesen más mint te, és ne add fel magad, annyit ne változz egy pasi miatt :)
Én ugyan nem vagyok hungarista, de azért válaszolnék az utolsó kérdésedre.
Én valószínűleg megijednék. Ezt nem szívózásból mondom, csak nagyon rossz tapasztalatom van a cigányokkal. Nem egyszer próbáltak már meg kirabolni, és ugye először néha udvariasak is, csak megkérdezik, hogy nem tudom-e, hogy mennyi az idő.
Aztán tudjuk mi jön utána
Na ne ezzel kezdj, mert még rosszra gondolna az illető.
Nem hiszem, hogy szerencsés ötlet ilyen politikai beállítottságú sráccal ismerkedned, ha négy fal között örülne is neked, barátai, családja előtt már felvállalhatatlan lennél.
Nálunk családban, baráti körben senki sem szélsőséges (baráti körömben még van egy diplomás cigány srác is, aki minta lehetne), humanizmusra neveltek (minden dolgozó embert megbecsülők) , de párkapcsolatra már én sem vállalnék fel cigány származású lányt, pedig némelyik külsőre kifejezetten tetszik.
Én is szidom a cigányokat, de ha megismerek egy rendes fajtát, akkor nagyon megtudom kedvelni. :) A lényeg, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson. Ha ezt a srác nem teszi meg, akkor hagyd a fenébe! Egy próbát megér.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!