Cigánylány vagyok és tetszik egy magyar fiú mit csináljak?
van egy nagyon helyes magyar fiú az iskolában de közel is lakunk szoktam is látni sokat a haverjaival van de ilyen rocker vagy hungarista meg azthiszem hallottam is már hogy csúnyákat mondott a cigányokra meg más is mondta
de nekem nagyon bejön meg akarok vele ismerkedni hogy álljak neki szerintetek?
Ha komolyan gondolja a magyarságát, nem fog c1gánnyal összejönni tartósan, de inkább el sem kezdi. Ettől lehettek barátok, de azt hiszem neki a "vegyes kapcsolatokról" meg lehet a sajét véleménye. Amelyben én sajnos igazat adok neki. De attól még én is barátkozom normális c1gánnyal, de szexen kívül komolyabbat nem tudok elképzelni. De meg kell próbálni szerintem, haverkodj valahogy. Ha látszik, hogy normális vagy és mégis elhajt, akkor ő a bunkó egyértelműen.
Azért írásjeleket, nagybetűket használhatsz nyugodtan.
általában pop zenét hallgatok de szeretem a cigányzenét is de azért itthon nem azt szoktam hallgatni :D
hát akkor valahogy megpróbálok vele beszélni mondjuk kimegyünk a barátnőmmel röpizni és véletlenül odadobjuk a labdát hozzájuk :)
Hááátt figyelj. Magyar fiú vagyok:D és én nem jönnék össze veled. Aki ismer engem az tudja, hogy nálam nincs normálisabb ember a világon:D Megvan mindenről a véleményem, a cigányokról is. Az a probléma, hogy szinte egyedül vagy. Ha nem csak 2-3% lenne normális köztetek akkor semmi problémám nem lenne.
Tulajdonképpen azért van ezzel gondom, mert ha rád néznék azokat a p*csöket látnám akik anno még kötekedtek velem (persze most már én vagyok a "magasabb":D)
Ennyi, tud meg ő melyik magyar "csoportba" tartozik és tudasd vele te melyikbe. Persze ne úgy, hogy: "csőő én rendes cigány lány vagyok, járunk?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!