Szerintetek lehet kerékpárral csajozni?
Figyelt kérdés
Az alaphelyzet az, hogy sajnos a környezetemben az összes lány a pénzesebb pasik után fut. Sokaknál ez érthető, mert az egyik legrosszabb helyzetben lévő megyében lakok. Innen mindenki próbál "kikapaszkodni", de ezt meg is tudom érteni. Viszont azt se akarom, hogy egy nő csak a pénzemért szeressen.
(A helyzet, hogy a közeljövőben vennék kerékpárt, és olyat akarok, ami nem 5-10 éviig, hanem még tovább az is marad. Ez ugye egy olyan 100-150 e-nél indul.)
Azért is a kerékpár, mert így látnák rólam, hogy szeretek sportolni, mozogni, nem vagyok tunya.
Jó csajozási alap ez, hogy egy jobbfajta biciklivel sportolsz?
(Úgy vélem nem egy sportkocsi, de kitűnne a tömegből.)
26/F
2014. júl. 4. 20:56
31/31 anonim válasza:
Ne a kerékpároddal akarj kitűnni! Az értékeidet a lelkedben keresd! Mutasd! Én kerékpározom amióta az eszem tudom, de 12000 Ft volt (használt, de nagyon jó) a legtöbb amit kerékpárért adtam! A mostani párom is kerekezik velem! Nem azért mert totál drága bringám van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!