Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet kerékpárral...

Szerintetek lehet kerékpárral csajozni?

Figyelt kérdés

Az alaphelyzet az, hogy sajnos a környezetemben az összes lány a pénzesebb pasik után fut. Sokaknál ez érthető, mert az egyik legrosszabb helyzetben lévő megyében lakok. Innen mindenki próbál "kikapaszkodni", de ezt meg is tudom érteni. Viszont azt se akarom, hogy egy nő csak a pénzemért szeressen.

(A helyzet, hogy a közeljövőben vennék kerékpárt, és olyat akarok, ami nem 5-10 éviig, hanem még tovább az is marad. Ez ugye egy olyan 100-150 e-nél indul.)

Azért is a kerékpár, mert így látnák rólam, hogy szeretek sportolni, mozogni, nem vagyok tunya.

Jó csajozási alap ez, hogy egy jobbfajta biciklivel sportolsz?

(Úgy vélem nem egy sportkocsi, de kitűnne a tömegből.)

26/F

#ismerkedés #kerékpár randi #csajozás bringával
2014. júl. 4. 20:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hát a pénzhajhász szukákat nem fogja meghatni a bringád. Sőt, szerintem a legtöbb csajt se. Egy drága és menő kocsit könnyű kiszúrni, de egy bicajt azért nem. :D

Meg az is ott van, hogy ha ő nem nagy bringás, akkor meg vagytok lőve. A "vázon/kormányon viszem" nagyon édes bájos meg romantikus, de elég kényelmetlen és balesetveszélyes is, hosszabb távolságra meg ki van zárva. :D Viszont a bringás ismerőseim általában annyira bele vannak buzulva, hogy más nem is lehet opció. Márpedig egy lány nem biztos, hogy mindig és mindenhova szívesen bicajozik.

Persze ha felszedsz egy biciklis csajt, akkor boldogság van, ő biztos értékeli is a menő járgányt.

Amúgy meg kicsit ellentmondásba keverted magad. Ne a pénzedért szeressen, de egy drága bicajjal csajoznál... mi lenne, ha nem pénzéhes csajt keresnél - akárhol is laksz, biztos van normális is - inkább olyat, aki magadért kedvel? Egy loty*t meg nem kapsz meg, nekik 150 ezer nem számít pénznek és még a seggüket se tudod cipelni. :D

2014. júl. 4. 22:48
 22/31 A kérdező kommentje:

Éppen ezért gondoltam a biciklire. Nem is sportkocsi, tehát nem a pénzéhes szukák jönnének, de a szürke emberek közül valamelyest kiemelne, és a bicikli alapján nem is vagyok egy templom egere. Pluszba rádobna a dologra, hogy sport közben látnának, ergo az jönne le, hogy nem vagyok lusta, szeretek mozogni.

Persze nyilvánvaló, hogy olyan lányt keresnék, akinek hasonló az érdeklődési köre, és miért nem lehetne ez már akkor a kerékpározás. Kerékpáros túrák piknikkosárral!

Egyszerűen szólva: Az aranyközéputat keresem! ;)

2014. júl. 4. 23:03
 23/31 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Van egy munkatársam, egyszerűen imádom a hülye 100 éves Schwinn Csepeljével együtt :)Semmit nem változtat azon, hogy mennyire jó kisugárzása van és ráadásul nem csak rám van ilyen hatással. Sőt!
2014. júl. 4. 23:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Én például csillaghajóval szoktam.

Mert az a legászabb ha a csajnak megmutathatod a földet az űrből XD

2014. júl. 5. 19:43
 25/31 A kérdező kommentje:

Űrhajó nélkül is a mennyekbe viheted, ha ismersz pár jó technikát! És inkább úgy viszem, mint űrhajóval! :P

(Rossz az, aki rosszra gondol, h*lye aki nem!)

2014. júl. 5. 22:01
 26/31 anonim ***** válasza:

Én jelenleg az ország legmodernebb kerékpárját tervezem.

Ha az elkészül akkor bomlani fognak a csajok!

2014. júl. 17. 04:57
 27/31 anonim ***** válasza:
Csajozni bármivel lehet. A csajoknak meg fogalmuk sincs, hogy mennyi egy bicikli, kivéve, ha maga is bringázik, de akkor le fogja sz"rni. Ha már a pénzzel akarsz vagizni, vegyél egy rommá szakatt BMW-t, azt egyből milliósnak gondolják majd, holott pár százezer forint. Járni nem kell vele, a pláza előtt nem kopog.
2014. aug. 7. 00:54
 28/31 anonim ***** válasza:

nem számít,hogy milyen bringád van.

a nők többségénél-kivéve persze az első válaszolót:)- kimerül abban a bringa ismeret,hogy-jah ez nem montenbájk?

ebből a szempontból jobban jársz,ha veszel egy használt gépet 50-60ért és nem költekezel linkre.

de ha már tényleg stílusos géppel akarsz csajozni,akkor az a holland kerékpár,amit öltönyben tekersz.

ez a variáció azt üzeni-jó állásom van,nem keresek sza-rul,de akkora laza és környezet tudatos egyéniség vagyok,hogy én ilyen bringával nyomom kocsi vagy motor helyett.

[link]

2014. aug. 7. 01:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Egy ilyen öltöny kerékpár nélkül is azt üzeni, hogy van pénzed.
2014. aug. 7. 02:15
 30/31 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet csajozni biciklivel?

Max. leütöd vele :)

Évtizedek óta biciklizem jó biciklivel, hosszú távokon, de még soha nem fordult elő hogy valakitől emiatt pozitív visszajelzést kaptam volna.

Szerencsére magas vagyok, izmos és ez GYALOG néha bejön :)

37/F

2014. aug. 7. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!