Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell csajozni egy...

Hogyan kell csajozni egy luzernek? Normális válaszokat várok! 25f

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 18:30
 1/5 aladar12 ***** válasza:
fejben eldönteni, hogy ő nem lúzer. aztán csajhoz odamenni, vele beszélgetni.
2014. júl. 4. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es, hiába csinálja, ha alány rondának tartja, akkor úgyis rajta marad a lúzer bélyeg. Én már csak tudom, hiába játszom a tökös, laza, humoros gyereket a fejem miatt mindig durván bánnak velem a lányok. Egy-két lány barátkozott még csak velem, de ők is rosszuul lennének hamegcsókolnám őket.
2014. júl. 4. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem is merek oda menni senkihez.szia után nem tudnék mit mondani! Csak be égnék!:(
2014. júl. 4. 18:38
 4/5 aladar12 ***** válasza:

ha így álltok hozzá, akkor minek akartok csajozni?

ha egy átlagos arcberendezésed van és normális kisugárzásod akkor már szóba fog elegyedni veled a kiszemelt.

2014. júl. 4. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudod, én is rosszul nézek ki. A fejemen nem tudok változtatni, de minden máson igen. Megkaptam már lányoktól, hogy álompasi lennék, csak az arcom...nem egytől.

De van aki elfogad így, aki nem egy fejjel akar együtt lenni, hanem az egész testtel és lélekkel és ezeket a lányokat kell megbecsülnöd és észrevenned. Ja és az ilyen lányok is szépek, mielőtt jönne valami troll...

A többség majd elutasít. Szép barátnőm van, szeretem őt, ennek ellenére megesik, hogy - általában a jól kinéző, de fejben és életben igénytelen lányok - még mindig összesúgnak mögöttem. Kit érdekel?

Ne legyél lúzer, ennyi a titok.

A legjobb nőket nem érdekli a külsőd. Nehéz megfogalmazni, hogy mi az ami beindítja őket, de egy szóban leírva: "fejlődés". Egy jó nő azt nézi, hogy haladsz-e előre, nem azt hogy mid van.

2014. júl. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!