Hogyan kell csajozni egy luzernek? Normális válaszokat várok! 25f
ha így álltok hozzá, akkor minek akartok csajozni?
ha egy átlagos arcberendezésed van és normális kisugárzásod akkor már szóba fog elegyedni veled a kiszemelt.
Tudod, én is rosszul nézek ki. A fejemen nem tudok változtatni, de minden máson igen. Megkaptam már lányoktól, hogy álompasi lennék, csak az arcom...nem egytől.
De van aki elfogad így, aki nem egy fejjel akar együtt lenni, hanem az egész testtel és lélekkel és ezeket a lányokat kell megbecsülnöd és észrevenned. Ja és az ilyen lányok is szépek, mielőtt jönne valami troll...
A többség majd elutasít. Szép barátnőm van, szeretem őt, ennek ellenére megesik, hogy - általában a jól kinéző, de fejben és életben igénytelen lányok - még mindig összesúgnak mögöttem. Kit érdekel?
Ne legyél lúzer, ennyi a titok.
A legjobb nőket nem érdekli a külsőd. Nehéz megfogalmazni, hogy mi az ami beindítja őket, de egy szóban leírva: "fejlődés". Egy jó nő azt nézi, hogy haladsz-e előre, nem azt hogy mid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!