Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt miért tekintik lúzernek és csajozni nem tudó fiúnak, aki saját hibáján kívül nem tud csajozni?
1: Egyrészt míg a nők tényleg megszépíthetik az arcukat, férfiak számára ez nem játszik.
Ráadásul van akinek annyira ocsmány külseje van, hogy azon nem lehet segíteni, és undorodnak tőle a nők.
Ilyen hozzáállással és semmitértő személyiséggel ne is csodálkozz, hogy elkönyvelnek egy szerencsétlen lúzernek, aki egy lánynak sem kell. Gyáva vagy, hogy nem tudsz kezdeményezni és ide jössz szidni a nőket csak azért, mert b&szod elvonszolni a hájas plcsädat egy konditeremig, vagy egy Dm-ig. De tudod mit, nem is baj, egy ilyen "férfi" (bűn ezt rád mondani) maradjon is csak otthon a gépe mellett az anyja garázsában, az életet meg hagyja azokra, akik valóban tesznek azért, hogy megváltozzanak.
Mellesleg fiú vagyok, nem sminkeltem a srác arcát, csak egy-két házi praktikával előnyösebbé tettem, ami adott neki egy kis önbizalom fröccsöt. Neked egy arcátültetés is kevés lenne. Tudom ki vagy, kivágtak innen még júliusban az efféle kérdéseid véget, ezek szerint visszajöttél gabter barátom és folytatod, amit abbahagytál.
Első voltam.
Bocs Xavier professzor, többször nem hazudok telepatáknak, ne haragudj. Te nyilván mindent tudsz rólam.
Igen, minden nap 4 kiló vakolattal mászkálok a városban, aztán esténként vagdosom magam, amiért ilyen undi vagyok. Vezeklésképp fél napot térdelek állami pénzen kiutalt kukoricán, hogy kompenzáljam ezt az ordas nagy kamut, amit írtam.
Ja és még meleg is vagyok.
Sőt meleg és liberális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!