Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma melyik tüntetésen lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma melyik tüntetésen lehet jobban csajozni?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam a fidesz tüntetésén de azon inkább öregebbek lesznek, a jobbikoson és az mszp-s tüntetésen gondolkozok, hogy bemegyek az első sorba és kiabálom a "mondjon le! mondjon le!" szöveget, az csak bejön a szimpatizáns csajoknak.
2013. okt. 23. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Na, végre egy tényleg humoros kérdés! :)

Talán valami jobbikos csoportosulást keress, ha utálod a cigányokat akkor közös téma is lesz :)

2013. okt. 23. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem igazán vagyok oda a politikáért, de mindig úgy hallom, hogy az mszp-sekért vannak igazán oda a nyugdíjasok.

De vigyázz hol ordibálsz, mert egy colos, kigyúrt meleggel is összefuthatsz, előle meg nem menekülhetsz.

2013. okt. 23. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
az mszp szintén inkább az öregebbeknek jön be, a jobbikon meg elvakult hungaristákat és jobboldaliakat találsz majd csak, hát döntsd el melyik a szimpatikusabb. xD
2013. okt. 23. 10:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekel a politika, csak a csajozás. Szerintem elmegyek a 4K-ra, szidom a fideszt, nácizom a jobbikot aztán csak horogra akad egy csinos csaj.
2013. okt. 23. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy erre egy tüntetés a legmegfelelőbb helyszín.. próbálkozz inkább egy társkereső oldalon. :D
2013. okt. 23. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:

3#, az tévedés, hogy a jobbikon csak elvakult hungaristák vannak. Én is a jobbikkal szimpatizálok, mert elég ramaty a helyzet és a pártok közül ők tünnek a legjobbnak. Hidd el, hogy minden pártban vannak hungaristák, csak a média kikezdte a jobbikot. Ha lehet ne a tvből hallottak alapján ítéljetek.

Amúgy gáci jó jobbikos csajok vannak :D

2013. okt. 23. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
LOL #6-os. Tájékoztatlak, hogy egy elvakult ember vagy, bedőlsz a jobbik demagóg dumájának. Nevetséges vagy.
2013. okt. 23. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"Amúgy gáci jó jobbikos csajok vannak :D"

A szó szoros értelmében.

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 23. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Én jobbikos rendezvényen leszek!

Majd kiabálom,hogy a gyk a jobbikkal van! ;)

Így megismerhetsz! :)

2013. okt. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!