Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyháza közelében hol lehet csajozni? :"D
Idióta egy kérdés, de az átkozottak táborában vagyok és még nem volt bnőm.. 18évesen.. pedig nem nézek ki rosszul xD és rendes vagyok :/ max kicsit zárkózott..
De arra gondoltam hogy belecsapnék ebbe az életbe.. Milyen helyszíneket tudnátok ajánlani ahol fel lehet szedni normális (nem az a plázacica v partys)lányokat? :/
Próbálkozok facebookon is ráírni lányokra de ott nem olyan jó.. nem személyes.. :/
Rendes válaszokat légyszi :)
osztok zöld kezeket is :)
Az igen :D majdnem olyan vagy mint én xD minden passzol még a körényék is az életkor is :D
sóstó a favorit ott próbálkoz :)
A Korzó környékén nem csak plázacicák vannak, hanem vannak szép lányok is, és a körülötte lévő tereken is gyakorta ülnek, vagy éppen a környező kocsmákban is vannak szép/rendes lányok (pl.: blues, yes).
A főiskola környékén is szoktak lenni szép lányok, a parkban, és az erdei tornapályán is vannak, akár kocogó-sportoló lányok is. Az erdőben szoktak olvasgatni, vagy futni-kocogni-bicajozni stb stb.....
Szórakozó helyeket nézve: éjszaka érdemes a móricz kertbe lemenni, vagy a fősuli környékén lévő szórakozó helyekre, esetleg a kelet alá is benézni (ár azért utóbbi két helyszínen nem éppen normális lányok vannak).
A fősuli, illetve a városi könyvtár környékén, és bent is vannak szép kulturált leányzók. Vannak előadásak is, azaz kulturális programok minden témában, arra is elmehetsz (pl.: könyvtárban scifi találkozók, vagy könyvbemutatók, vagy hadtörténeti előadások stb stb).
Ajánlanám továbbá valamelyik rendezvény szervező civil szervezethez ellátogatni (e-misszió, inspiráció), és önkénteskedve szélesíteni a baráti körödet.
És ha rendezvényt nézünk, akkor nemsokára jönnek a következők:
A vidoron ezermilliócsiliárd ember van kint....
Ott van még a színház előtti tér, ahol új szintén szoktak lányok kint ülni, vagy a múzeum előtti téren is szoktak lenni, szóval igazából csak bátorság kell, és leleményesség.
"nem az a plázacica v partys"
Erre annyit mondanék, hogy ez egy rossz felfogás, mert pl attól, hogy bulizni megy, nem jelenti azt, hogy partys lány lenne, hanem mondjuk olyan kis "átkozott", mint te, és a környezete, vagy a saját elméje rákényszerítette, hogy lépjen (akár még itt is megkérdezhette, hogy mit csináljon).... persze ha olyan dolgokat akarsz tapasztalni, ami eddig még nem volt az életedben, akkor olyan dolgokat kell tenned, amit eddig még nem tettél meg.
"osztok zöld kezeket is :)"
Meglátjuk.... (-:
Köszönöm a válaszokat :D
zöld kezet mindig adog mindenkinek, csak 1 klikk az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!