Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 vagyok és nem tudok csajozni, hogy pótoljam ezt a hiányosságot?
Figyelt kérdés
Sose volt rá eddig szükségem, mert a lányok kezdeményeztek mindig. Viszont most már vagyok olyan korban, hogy az a csaj kell nekem, akit én kinéztem magamnak és nem elég, ha engem szednek fel.
Mit tudok tenni, hogy ne legyek béna ennyi idősen? Mert az ultra gáz, hogy kezdő vagyok még.
2013. aug. 7. 16:09
1/6 anonim válasza:
kezdetnek menj oda ahhoz, aki tetszik és szólítsd meg
2/6 A kérdező kommentje:
De hát az olyan ciki. :S
2013. aug. 7. 16:14
3/6 anonim válasza:
:D :D :D és amikor téged szedtek fel az nem volt ciki??? :O
4/6 A kérdező kommentje:
Az nem ciki, de én nagyon gáznak érzem, ha oda kell menni valakihez.
2013. aug. 7. 16:49
5/6 anonim válasza:
hát te hülye vagy! te vagy a pasi, neked kell kezdeményezni
én alapból lenézem az ilyen kis gyáva nyuszikat, mint te, akik elvárják, hogy egy nő csináljon MINDENT
6/6 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek! Elég szomorú látvány, hogy a táncparkett körül ott állnak a mamlasz fiúk, miközben a lányok kb. egymással táncolnak...de hát ez nekem jó, aki oda mer menni kezdeményezni :). Pedig vannak, akik jobban néznek ki nálam, úgy látszik, nem ez számít, legalábbis nem elsősorban :). Én azt mondom, kockáztasd a kudarc lehetőségét is, mert az egyébként is elér, ha eleve oda se mersz senkihez menni. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!