Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik levélből pótoljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik levélből pótoljam?

Figyelt kérdés

1 órája vettem be a tabit, de most nagyon hasmenésem van. Pótolnom kéne a tabit, de melyik levélből? A mostaninak a 6. szeménél járok.

Ha a mostaniból, akkor nem gáz, hogy 21 nap helyett csak 20 napig szedem? Így ugyanúgy védene?

Illetve ha egy másikból kell, az nem pocsékolás? 1 éve most van először hasmenésem, most ha 1 szem miatt felbontok egy új levelet, amit sosem fogok beszedni.. -3000 ft.. :/

2012. máj. 19. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
ha megy a hasad, tökmindegy hogy beveszel-e még egyet, szerintem felesleges, majd holnap beveszed időben a következőt, és ilyenkor szükséges a kiegészítő védekezés, mert nem tudott felszívódni a bogyó benned
2012. máj. 19. 22:25
 2/16 A kérdező kommentje:

Már elmúlt, szóval mindegy.

De azért valaki segíthetne, hogy melyikből pótoljam...

2012. máj. 19. 22:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Különben ma éltem szexuális életet, szóval gáz lenne, ha nem pótolnám.
2012. máj. 19. 22:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
de minek pótolni ha úgy sem tud felszívódni? nem értem, de azt csinálsz amit akarsz, ha még két napot se bírsz ki szex nélkül, akkor csak idegeskedj ha így jobb neked
2012. máj. 19. 22:33
 5/16 A kérdező kommentje:

De most te komolyan ennyire buta vagy?

Mondom, már NINCS HASMENÉSEM, TEHÁT FEL TUD SZÍVÓDNI!

A másik meg, mivel MA éltem szexuális életet, ezért a spermiumok 3 napig ÉLNEK BENNEM, tehát ha most nem veszem be, teherbe eshetek! Nem a következő 2 napról van szó, te suta.. Bár ne tudom, milyen 2 napról beszélsz, hiszen kihagyott tabi után 1 hétig kell kiegészítő védekezés..

2012. máj. 19. 22:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Ha lehet, legközelebb valami eszesebb ember írjon, mert így este azért elég durva az emberi butaság..
2012. máj. 19. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
jobban tennéd ha nem sutáznál engem stb. még a sors visszavág neked :)))) szedd be az egész dobozzal és nyugodj le:) olyan felesleges a kérdésed amit feltettél, hogy más nem is hajlandó válaszolni rá, látod?
2012. máj. 19. 22:40
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

(1 órája vettem be a tabit, de most nagyon hasmenésem van.)

Nem tudom ki kezdte így a mondókáját...azt hiszed ha x órája nem ültél a klotyón akkor már minden oké???? Úristen, hány éves vagy te:)))

2012. máj. 19. 22:42
 9/16 A kérdező kommentje:

Akkor neked sem muszáj ám válaszolnod :)

Igen, visszavág a sors, az ilyen buta emberekkel, mint te!

Neked lehet, hogy felesleges a kérdés, de nekem nem. Bár még mindig nem tudom, hogy melyikből pótoljam, és hogy baj-e ha 21 nap helyett csak 20 napig szedem, de hát mindegy. Válaszolgass csak, ha ez neked jó, bár lehetne információdúsabb is.

Beszedném az egész dobozzal, de ezt inkább neked ajánlom, nehogy szaporodj. Az ilyenek embereknek nem lenne szabad szülniük, mert a gyerekük is ilyen semmirekellő, 0 intelligenciával rendelkező egyén lesz. A te esetedben sajnos hasonlítana rád a gyerek.

2012. máj. 19. 22:43
 10/16 A kérdező kommentje:

Képzeld drága okoskodó - aki jobb híján ebbe köt csak bele -, nálam egy hasmenés kb 3 wc-re járás, de te biztos jobban tudod!:)

És mivel szokásosan már semmi bajom, ezért KÉÉÉPZELD, már nem megy a hasam!! De ha akarod, megnézheted közelről a hátsó felemet, remélem akkor jön rám újra a a hasmenés.. ;)

2012. máj. 19. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!