Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam a tablettáimat, sokáig volt melegen. Bevehetem az utolsó 5 szemet egy másik levélből? Milligest.
Kirántottad,vagy mi?Megsütötted grillen?
Előtte nézd meg,hogy minden tabiban ugyanaz a hatóanyag van-e.Erre 99%esély van,tehát szerintem beveheted.
Hat nem,még jó,hogy utána kerestem.
"A háromfázisú fogamzásgátló készítmények minden egyes csomagban különböző hormontartalmú bevont tablettákat tartalmaznak, amelyek a normál ciklus változó hormonszintjéhez igazodnak."
Ez részlet a Milligest betegtájékoztatójából..Tehát csak okosan!
Amit a laptop kifúj hő,nos az nem tudom,hogy hány fokos lehet..,de a nagyon max az 50C,szerintem.(a levegő hőfoka)
Fogj egy hőmérőt,hajtogass rá egy alufólia csíkot,tedd a laptop szellőzőnyílásához,netezz egy órát és a végén nézd meg,hogy hány fokra melegedett a hőmérő.40-45 fok szerintem nem károsíthatta még a tabikat.
Egyébként azonos fázisból kivett tabi tuti,hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!