Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elrontottam a tablettáimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a tablettáimat, sokáig volt melegen. Bevehetem az utolsó 5 szemet egy másik levélből? Milligest.

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 15:04
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

Kirántottad,vagy mi?Megsütötted grillen?

Előtte nézd meg,hogy minden tabiban ugyanaz a hatóanyag van-e.Erre 99%esély van,tehát szerintem beveheted.

2012. máj. 16. 15:16
 2/53 A kérdező kommentje:
Laptop mellett maradt ahol fűt. Elmeletileg ugyanaz a hatoanyag.
2012. máj. 16. 15:23
 3/53 anonim ***** válasza:

Hat nem,még jó,hogy utána kerestem.

"A háromfázisú fogamzásgátló készítmények minden egyes csomagban különböző hormontartalmú bevont tablettákat tartalmaznak, amelyek a normál ciklus változó hormonszintjéhez igazodnak."

Ez részlet a Milligest betegtájékoztatójából..Tehát csak okosan!

2012. máj. 16. 15:26
 4/53 anonim ***** válasza:

[link]

Beszélj a nőgyógyásszal!

2012. máj. 16. 15:26
 5/53 A kérdező kommentje:
De en arra gondoltam,hogy a masik levelbol ugyanazt az utolso 5 tablettat vennem be. Ugyanabbol a fazisbol ami most lehet karosodott.
2012. máj. 16. 15:28
 6/53 anonim ***** válasza:
Erre írtam,hogy okosan..Elvileg így lehet.
2012. máj. 16. 15:29
 7/53 A kérdező kommentje:
Mert minden level egyforma,csak az azon beluli fazisok nem. Nem? Ezert gondoltam igy. De lehet inkabb nem lesz szex. Bar egy tablettat mar cseszhetek mert utana volt...
2012. máj. 16. 15:30
 8/53 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol a tablettában, használjatok gumit.
2012. máj. 16. 15:35
 9/53 anonim ***** válasza:

Amit a laptop kifúj hő,nos az nem tudom,hogy hány fokos lehet..,de a nagyon max az 50C,szerintem.(a levegő hőfoka)

Fogj egy hőmérőt,hajtogass rá egy alufólia csíkot,tedd a laptop szellőzőnyílásához,netezz egy órát és a végén nézd meg,hogy hány fokra melegedett a hőmérő.40-45 fok szerintem nem károsíthatta még a tabikat.

Egyébként azonos fázisból kivett tabi tuti,hogy jó.

2012. máj. 16. 15:36
 10/53 A kérdező kommentje:
Igazabol attol felek,hogy nem e lettem terhes. Ez szombaton volt. Akkor es vasarnap bevettem az adagot,majd a parommal voltam. Most gondolkoztam el,hogy lehet karosodhatott. Pedig mar 4eve szedem.
2012. máj. 16. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!