Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elrontottam a tablettáimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a tablettáimat, sokáig volt melegen. Bevehetem az utolsó 5 szemet egy másik levélből? Milligest.

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:

"Fázis I bevont tabletta: fakó narancsszínű, kerek, mindkét oldalukon domború felületű, cukros bevonatú tabletták. Törési felületük fehér vagy csaknem fehér színű.

Fázis II bevont tabletta: fehér, kerek, mindkét oldalukon domború felületű, cukros bevonatú tabletták.

Törési felületük fehér vagy csaknem fehér színű.

Fázis III bevont tabletta: fakó zöld, kerek, mindkét oldalukon domború felületű, cukros bevonatú tabletták. Törési felületük fehér vagy csaknem fehér színű.

21 db bevont tabletta (6 db Fázis I + 5 db Fázis II + 10 db Fázis III bevont tabletta) színtelen, átlátszó PVC/PVDC//Al buborékcsomagolásban, PET/Al/LDPE tasakban és dobozban, mely 1 db tárolótasakot is tartalmaz."

A vége még fontos infót tartalmaz.

2012. máj. 16. 15:38
 12/53 A kérdező kommentje:
A csomagolasra gondolsz? Egyebkent max 1 orat volt ott,raadaul csak bekapcsoltam nem csinaltam semmit.
2012. máj. 16. 15:40
 13/53 anonim ***** válasza:

"Pedig mar 4eve szedem."

Elég csekély az esélye,hogy terhes legyél,főleg,hogy ennyi ideje szeded.Menj el nőgyógyászhoz,az a biztos!

2012. máj. 16. 15:40
 14/53 anonim ***** válasza:

Alufólia alatt erre gondolok.

[link]

2012. máj. 16. 15:42
 15/53 A kérdező kommentje:
Most voltam,nincs egy hete. Minden rendben volt. Vekony nyalkahartya stb. Sok minden ugysem tudna mondani. 72 oras tabibol kicsusztam mar. Jovoheten kellene megjonnie.
2012. máj. 16. 15:45
 16/53 A kérdező kommentje:
Gondolom nem hoallo a level csomagolasa.
2012. máj. 16. 15:51
 17/53 anonim ***** válasza:
Nem,a level csomagolasan is egy alufóliaszerű cucc van.Ami egyébként vezeti a hőt.Az egész kísérlet csak arra lenne jó,hogy nagyjából belődd,mekkora hőt kaphatott.Szerintem egyébként nem károsodhattak ennyitől.Laptopon megnézheted,hogy alapjáraton hány C a CPU-d hőmérséklete,szerintem max 50.A kifújt hő pedig ennél tuti kevesebb,az én gépem 38C-os levegőt fúj ki(netezés,minden más mellett)
2012. máj. 16. 15:57
 18/53 A kérdező kommentje:
Szval az alufoliat tegyen a szellozohoz?
2012. máj. 16. 16:00
 19/53 A kérdező kommentje:
Annyi mindent talaltam neten,van az orvostudakozos ott pont most tettek fel ilyen kerdest ahol a doki azt mondta nincs gaz. A masik azt irja 40 fok korul karosodhat.
2012. máj. 16. 16:02
 20/53 anonim ***** válasza:
Igazából nem is kell alufólia,most hogy jobban belegondolok.Elég,ha a hőmérőt odateszed a nyíláshoz,elég,ha azt figyeled.Akkor megtudod,hogy hány fokos levegő jön ki belőle.Persze azért várni kell türelmesen,egészen addig,amíg már nem emelkedik a hőmérséklet.
2012. máj. 16. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!