Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes másik orvoshoz mennem?
Szia!
Én másik orvost javaslok. És gyógyszert is tudok, mert veled egy cipőben járok. Fiatalok vagyunk, ilyenkor nem szabad magas hormontartalmút felírni. Nekem rengeteg pattanásom volt és csodaszép a bőröm. 4 éve szedem már, de kellett pár hónap, azt követően viszont csodálatosan letisztította. És csak menszire is jó. Görcseim voltak, most semmi panasz.
A neve: Belara
Menj másik dokihoz és beszélgess el erről a tabiról vele. Nekem a magán orvosom írta ki még 18 éves koromban, azóta szedem.
23/N
Ne szedd ezt a hormonbombát!
Én 95 kg vagyok (tehát trombózisom eléggé lehet..), és felírta nekem ezt, mert látott rajtam 2-3 nagyobb pattanást! (menzesz előtt voltam pont, ezt mondtam neki is)
Én is utána olvastam, hát inkább nem váltottam ki, a recept a kukában landolt. A másik orvos Volinát írt fel, és konkrétan leh*lyézte az előző dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!