Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam a tablettáimat, sokáig volt melegen. Bevehetem az utolsó 5 szemet egy másik levélből? Milligest.
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 15:04
21/53 A kérdező kommentje:
Azt probaltam akkor olyan 32fok. Csak egy oraig volt ott mert kb annyi ideig maradt ott. Meg nem kozvetlen kozel volt. Akkor szerintetek nem karosodott?
2012. máj. 16. 16:07
22/53 anonim válasza:
Ok,hogy negyven fok,de elég sok mindentől függ,hogy mennyi hőt kaphatott a tabi.A levegő is szigetel,ha nem közvetlenül a nyíláshoz volt nyomódva a tabi,hanem 1-2 centire tőle,akkor már jóval kevesebb hőt kapott.A levélen található alufóliaszerű borítás nem csak vezeti a hőt,hanem le is adja.Sőt,a tablettát is levegő veszi körül,nem érintkezett közvetlenül a hővel.36,5C-t pedig alapjáraton viselniük kell.Sőt,ha lázzal is kalkulálsz,akkor 38-at is simán.
23/53 anonim válasza:
"Azt probaltam akkor olyan 32fok. Csak egy oraig volt ott mert kb annyi ideig maradt ott. Meg nem kozvetlen kozel volt. Akkor szerintetek nem karosodott?"
Szerintem nem.
24/53 A kérdező kommentje:
Nem volt kozvetlen kozel. Volt vagy 5centi tavolsag,plusz benne volt a tartojaban is (papir tok).
2012. máj. 16. 16:12
25/53 anonim válasza:
Ó anyám,akkor miről beszélünk?:D
Akkor biztos lehetsz benne,hogy szobahőmérsékletnél nem volt melegebb egyik tabi sem.
26/53 A kérdező kommentje:
Mert regi a laptop aztan olyan hamar melegszik. Nekem eszembe se jutott csak egyik ismerosom paraztatott vele.
2012. máj. 16. 16:24
27/53 A kérdező kommentje:
A papir tokja langyos volt egyebkent,de tenyleg nem volt kozvetlen kozel.
2012. máj. 16. 16:25
28/53 anonim válasza:
Kizárt,hogy károsodtak a tabik.A papír egyébként remek hőszigetelő.
29/53 A kérdező kommentje:
En azon gondolkoztam hogy nyaron alapbol van vagy 30 fok a lakasban plussz ha megyek valahova kint megtobb.
2012. máj. 16. 16:30
30/53 anonim válasza:
A testedben pedig ahogy írtam is, 36.5C van...A tabi pedig bekerül a testedbe,tehát bírnia kell a testhőmérsékletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!