Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik levélből pótoljam?
1 órája vettem be a tabit, de most nagyon hasmenésem van. Pótolnom kéne a tabit, de melyik levélből? A mostaninak a 6. szeménél járok.
Ha a mostaniból, akkor nem gáz, hogy 21 nap helyett csak 20 napig szedem? Így ugyanúgy védene?
Illetve ha egy másikból kell, az nem pocsékolás? 1 éve most van először hasmenésem, most ha 1 szem miatt felbontok egy új levelet, amit sosem fogok beszedni.. -3000 ft.. :/
Nyugodtan kontrázz reá arra, amit írtam, de ha tudnál valami keveset, akkor nyilván azt is tudnád, hogy a spermiumok 3 napig élnek a női nemi szervekben.
És nem 2 hétig kell kiegészítő védekezés, hanem 1 hétig, de ezt minden betegtájékoztató írja (persze te biztosan jobban tudod).
Különben 29 évesen szerintem nem igazán vagyok lázadó, de hát te a csökött agyaddal mit tudhatsz a felnőttek, meg úgy igazán az életről.. :)
Na szép éjszakát neked, sok jót!:) Ajánlok neked sok ilyen buta válaszolót, mint amilyen te magad vagy!
Pótold egy újból! Máskor is szükséged lehet rá, így hosszú távon nem megy kárba az a levél.
Amíg gyógyszert szedtem, mindig így csináltam. Jobb, mint rövidebb ideig szedni.
28/N
Hozzá akartam írni, de végül kihagytam:
természetesen ha közelít a lejárata, akkor kicseréled a pótlevelet egy újra, és elhasználod a megbontottat még időben (a 21. tablettát az újból pótolva).
Ha olyan tablettát szedsz, ahol az összes bogyónak azonos a hormontartalma, akkor ez kivitelezhető.
Egyébként mindig azt mondják: többet vehetsz be; a 7 napos szünetet is csökkentheted; de kevesebbet soha ne vegyél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!