Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik levélből pótoljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik levélből pótoljam?

Figyelt kérdés

1 órája vettem be a tabit, de most nagyon hasmenésem van. Pótolnom kéne a tabit, de melyik levélből? A mostaninak a 6. szeménél járok.

Ha a mostaniból, akkor nem gáz, hogy 21 nap helyett csak 20 napig szedem? Így ugyanúgy védene?

Illetve ha egy másikból kell, az nem pocsékolás? 1 éve most van először hasmenésem, most ha 1 szem miatt felbontok egy új levelet, amit sosem fogok beszedni.. -3000 ft.. :/

2012. máj. 19. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
szívesen válaszolok neked: megnyugtatlak kislány hogy a sperma egy hétig is élhet benned, és jobban teszed ha két hétig védekezel nem hormonális termékkel, én nem foglak sértegetni, te vagy ilyen kis lázadó, és itt be is fejeztem, meg se nézem hogy válaszolsz-e ezentúl, sok szerencsét:)
2012. máj. 19. 22:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Nyugodtan kontrázz reá arra, amit írtam, de ha tudnál valami keveset, akkor nyilván azt is tudnád, hogy a spermiumok 3 napig élnek a női nemi szervekben.

És nem 2 hétig kell kiegészítő védekezés, hanem 1 hétig, de ezt minden betegtájékoztató írja (persze te biztosan jobban tudod).

Különben 29 évesen szerintem nem igazán vagyok lázadó, de hát te a csökött agyaddal mit tudhatsz a felnőttek, meg úgy igazán az életről.. :)

Na szép éjszakát neked, sok jót!:) Ajánlok neked sok ilyen buta válaszolót, mint amilyen te magad vagy!

2012. máj. 19. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Pótold egy újból! Máskor is szükséged lehet rá, így hosszú távon nem megy kárba az a levél.

Amíg gyógyszert szedtem, mindig így csináltam. Jobb, mint rövidebb ideig szedni.

28/N

2012. máj. 19. 23:53
 14/16 A kérdező kommentje:
De szeptemberben lejart volna, addig meg szerintem nem ment volna meg tobbszor:/
2012. máj. 20. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Hozzá akartam írni, de végül kihagytam:

természetesen ha közelít a lejárata, akkor kicseréled a pótlevelet egy újra, és elhasználod a megbontottat még időben (a 21. tablettát az újból pótolva).

Ha olyan tablettát szedsz, ahol az összes bogyónak azonos a hormontartalma, akkor ez kivitelezhető.

Egyébként mindig azt mondják: többet vehetsz be; a 7 napos szünetet is csökkentheted; de kevesebbet soha ne vegyél be.

2012. máj. 20. 13:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :)
2012. máj. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!