Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagynak a haverjaim csajozni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Komoly barátnőm még nem volt. Ha egy lánnyal beszélgetni próbálok tuti, hogy van olyan haverom aki két percen belül odatolja a képét és ő is elkezd dumálni. Nem tudom, hogy én vagyok-e a hülye, de ha meglátom, hogy közülük valamelyik éppen beszélget egy lánnyal én nem állok oda vagy esetleg csak köszönök. Azt meg nem akarom mindegyiknek elmondani, hogy, ha engem lánnyal látnak, ne jöjjenek oda. És ha már odajön sem küldhetem el. Inkább én szoktam elmenni onnan.2013. okt. 22. 19:21
1/4 anonim válasza:
Pedig küldd el onnan nyugodtan. Mondd neki: Pista, mindjárt jövök, épp beszélgetek, várj meg kicsit odébb a többiekkel.
2/4 anonim válasza:
szerintem helyes lanyokat szolithatsz le es biztos ok is meg akarjak szerezni de ne hagyd magad ha odajon akkor is maradj magabiztos es vicces:) 18L
3/4 anonim válasza:
másodiknak lánykának igaza lehet :D
én haverjaim se hagynak. sőt ha meglátnak valami lánnyal jönnek oda, hogy a ő a csajod meg mittudomén?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Látom azért nem egyedi az eset. Valahogy megpróbálok nem elmenni onnan, de nehéz lesz, mert gusztustalannak tartom az ilyet és legjobbnak szoktam látni, ha otthagyom őket, ha már ő akkora paraszt, hogy ne hagy vele kettesben.
2013. okt. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!