Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy gólyatáborban eredményesen csajozni?
Figyelt kérdés
Nem gólyaként megyek, hanem szervezőként. Gimis GT-ről van szó, 16 éves vagyok, a lányok akik jönnek, 15 évesek. Aki arra gondolt, hogy most beolt, hogy kicsi vagyok ehhez, attól én kérdeznék. Te 15-16 évesen nem akartál csajozni/pasizni? :D Köszi.
Nos, mit ajánlotok?
2013. júl. 30. 23:16
1/4 anonim válasza:
De, szerettek volna csak nem jött össze nekik. Ezért is oltják az 16 éveseket akik már nem szüzek :D Nézd csak meg mennyi piros kezet kapok majd erre a hozzászólásra:D
2/4 A kérdező kommentje:
Első, te nagyon nagy arc vagy :D Tőlem azért kapsz egy zöldet is :D
2013. júl. 30. 23:18
3/4 anonim válasza:
dejó xd én most fogok menni gólyatáborba,akkor már tudom mire számítsak :)
4/4 anonim válasza:
16 évesen, lehetzs te akár ki nemlsezl a 15 éves csajok bálványa.
sorry. lennél inkább 20 akkor igen! :D
így b/zhatod öreg.
eredményesen?! mint szervező ne startolj rájuk, el kell érned, hogy nyissanak feléd. legyél totál közömbös, bunko, és nemtörödöm. előbb utóbb valaki szemetvet majd rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!