Valaki került már hasonló ciki helyzetbe, ti mertetek csajozni ezek után?
Én egyáltalán nem ismerkedtem meg nem is akartam kapcsolatot, de hasonló szitu történt. Egyszer csak mentem a városba intézni valami bevásárlást/önkormányzati/banki ügyet, majd elmegyek egy háromfős vadidegen tinilánybanda mellett és elkezdtek vihogni, mutogatni rám és beszólogatni. Nem is értettem, mit mondtak. Meg se szólaltam pedig.
Attól a naptól fogva nem nőgyűlölő lettem, hanem idegengyűlölő és fóbiám van, írtózok a középiskolás korú "kislányoktól".
22/f
Szia.
Sajnálom hogy így megaláztak téged.
Mivel én is lány vagyok, ezért más szemszögből látom a dolgokat.
Szerintem olyan lányokkal találkoztál akik bulizgatni járnak map mint nap,isznak ,cigiznek, stb... ( fiatalon)
De van sok olyan lány is akik nem hiszik azt hogy az övéké a világ...
Ne vedd őket komolyan. Az ilyenek csak a saját szórakozásukra nevetik ki embereket.
Sajnos többségben vannak azok akik ilyen nevetséges módon viselkednek. Remélem,hogy ennek ellenére te is megtalálod az igazit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!