Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéjért hiszik azt a lányok, hogy ciki vagy valami hasonló ha ők kezdeményeznek?
csak kezdeményezni kellene egyes, nem mindent nektek csinálni, értsél már jól szöveget! -.-
az a baj, hogy ti csak ahhoz értetek hogyan ássátok le egy fiúnak az önbecsülésését, mert jaj ti csak helyes, tökély fiút érdemeltek, ti vagytok az istennők és minden fiú nektek kell h nyaljon elegem van ebből a hülye társadalom meg a sok médiamanipulált, de már amúgy is agyilag halott női nemű lényből -.-
divat még a virág? csak a lopott volt menő mindig is.
amúgy nem ciki csak ők se tudnak, hogy közeledni :D fenejessen beléjük!:)))
Azért mert a nagy "feminizmus" közepette csak az azzal járó előnyökre vágynak, azzal nem számolnak, hogy ezentúl nem lehet rávágni, hogy ez a férfi dolga. Egyenjogúak akarnak lenni, de közben ez azzal is jár, hogy nincs olyan, hogy a férfi dolga. Ez szerintem pedig magától értetődik. Ha már egyenjogú, neki is joga van kezdeményezni. Na nem mint ha amúgy nem lenne. Az első szépen kiforgatta a dolgot. Nem kell virágot meg bonbont venni, szerintem egy férfi sem vágyik erre. De egy nő is kezdeményezhet kapcsolatot akár beszélgetés formájában, akár randira hívásként.
A lényeg az, hogy ez se nem a férfi, se nem a nő dolga. Az kezdeményezzen, aki akar valamit a másiktól és kész. Akinek meg nő létére ettől leesik az aranygyűrű, az olyan is.
ha valaki alátudja ásni az önértékelésed akkor az az önértékelés annyit is ér..
azért hiszik a lányok, hogy ciki mert az, de bármennyire is hülyén hangzik ennek ellenére kezd egyre inkább elterjedni az, hogy a csajok mennek el pasizni.. becserkészik őket, felszedik őket, strigulákat húznak, stb...:) nyilván idő kérdése és udvarolni is megtanulnak a lányaink:)
én kíváncsian nézem, hogy hol fogunk tartani 50év múlva:)
2es és 4es ment a pacsi :D
Ha màr anyira kellett nektek a fene nagy egyenjogúsàg akkor tessék csak minden oldalàt élvezni...
Először is a "fenéjért" szóban a szótő a "fene" és nem "fenéj". Így helyesen "mi a fenéért"-ként írandó, de úgy is helyes, hogy "mi a fenének". Ha birtokviszonyt tennénk a szótő mellé, azaz hogy "valakinek a fenéje", akkor is csak úgy lenne helyes, hogy "fenéjéért". Ezt jószándékkal írtam így az elejére. :)
Ami pedig a kérdésedet illeti, szerintem sem ciki, ha egy nő kezdeményez. Bár én nem keverném ezt bele az emancipált egyenjogúság témakörébe. A női egyenjogúság inkább társadalmi és politikai vívmánya a huszadik századnak. Te pedig egy szocializációs kérdést tettél fel. A férfi kezdeményezésnek és irányításnak evolúciós okai vannak. A nők szeretnek felnézni a férfire, akivel együtt vannak és szeretik, ha a férfi "megszerzi" őket. Ez egy evolúciós kód, ha úgy tetszik. Tehát azzal nincsen gond, ha a nő teszi meg a kezdő lépést, de szerintem ha egy férfi nem kezdeményez, annak két oka van; nem akar, vagy nem tud. Ha nem akar, akkor arra meg van az oka és nem érdemes a nőnek megalázkodnia, ha pedig nem tud, akkor valószínűleg párkapcsolatban sem lesz képes irányítani, döntéseket meghozni. A nők a sajátos érzékeikkel, vagy ösztöneikkel ezt igyekeznek elkerülni, megszűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!