Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fenéjért hiszik azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéjért hiszik azt a lányok, hogy ciki vagy valami hasonló ha ők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
A mai vilàgban ez màr szerintem éppen mindegy...
2014. febr. 20. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Bosszút? Senkin :D baromságokat írtál, vagy csak natívan trollkodtál,arra sajnos nem tudok zöld kezet adni. Bullshittelésért piros kéz jár.

"Pont erről beszéltem, a keserűség, frusztráció, csalódottság, amit rákensz a nőkre, mert te nem tudod megoldani a problémádat."

Tudod mindennek megvan a maga oka, a maga előzménye. Nekem nemkell mindenféle madárijesztőket felállítanom és azokkal vitatkoznom, mint neked, én tapasztalatból írom azt, amit. És nem az interneten, hanem a való életben tapasztaltam. És bármily meglepő, szingliként ezerszer boldogabb vagyok, úgyhogy ez a vaktában lövöldözés, miszerint minden ilyen ember frusztrált,keserű stb. az itt meg is bukott.

"Nem minden nő hajt a pénzre és a külsőre..."

Aha tényleg nem,csak a döntő többség. Olyan rendkívül érdekes, hogy egy pénzes pasasnak mindig van barátnője, sőt, akár egyszerre 4 vagy 5 is (!!!), egymással is csalja őket, és a nők ezt furamód sose hányják a szemére. Aki meg nincs kitömve lóvéval, és nem Justin Bieber, azt a nők szarba se nézik, átlépnek rajta - mégcsak rondának se kell lenni hozzá, elég átlagosnak lenni. Bizonyára nem véletlenül szidják (itt is) a nőket annyian, vélhetően nem azért, mert ez nekik olyan nagyon nagyon jó.

"A normális nőknek nincsenek csillagászati elvárásaik..."

Aha, értem. Nos, akkor...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__539..

És ez csak EGY ilyen kérdés volt a sokezerből, ami még hasonló. Tovább is van, mondjam még?

Normális nők, hja. Állítólag földönkívüliek is léteznek. Minő kár, hogy földönkívülit gyakrabban látok.

Újból ment a mínusz.

2014. febr. 21. 18:01
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Neked miért jó ez a mínuszolgatás? Jobban érzed magad tőle? Én nem akarok neked rosszat öcsém, ellenkezőleg, ne ott keresd az ellenséget ahol nincs... Mi abban a bullshit, hogy leírom a saját tapasztalataimat, hátha esetleg hasznos lehet neked is? Továbbra se értem mi ez az obszesszió a pénzes meg jóképű pasikkal szemben. Nyilván egy pénzes fickónak mindig lesz csaja, ha 90 éves és tolószékes akkor is, ilyen a világ rendje. De azért a normális nőket nem így kell meghódítani. Jól olvastad, meghódítani. Mert fenntartom, ha az elvárásaidnak megfelelő, értékekkel rendelkező nőt akarsz akkor őket meg kell hódítani.

Szerintem te jóval fiatalabb vagy nálam, talán ezért is a zavarodottság és a sikertelenség. Majd belátod mi miért van és mit hogy kéne csinálni idővel.

Peace haver, fölösleges itt nyomkodni a pirosakat, ez nem vérre megy.:) Meg aztán nekem tök mindegy, nem nekem van gondom.:)

2014. febr. 21. 18:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is a saját tapasztalataimat írom le, sőt, rajtam kívül még rengeteg más pasas tapasztalatait, megszámolni nem tudom, hányan írtak ki kérdést amiatt, hogy a nőknek lehetetlenség megfelelni. A meghódítás meg...mégis mivel? Mit tekintenek a pénzen és a jó külsőn kívül értéknek? Merthogy a becsületességet, megértést, intelligencát nem, az 100%.
2014. febr. 21. 22:51
 24/29 DreamWeaver ***** válasza:
41%

Paul Tailor, a #13-as kommentedre ragálnék. Állításod szerint az evolúciós baromságok és butaságok sok sebből véreznek. Sorold!

Amikor evolúciós okokra hivatkozom, akkor én nem a középkorra utalok bázispontként, hanem többtízezer éves ösztönmotívumokra. Széles és elismert a szakirodalma ennek a témának, olvass utána! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ne mosd össze a társadalmi, politikai egyenjogúságot a nemek lélektanának egyformaságával. Te az előbbi alatt az utóbbit értelmezed, ami viszont egy nemlétező fogalom. A nők számos élethelyzetet, vagy érzelmi szituációt teljesen máshogy élnek meg, mint a férfiak. És ez így van rendjén. Ha nem így lenne, egyre menne, hogy homo-, vagy heteroszexuális vagy. És az előbbi nőkkel kapcsolatos állításomnak része az a női attitűd is, hogy egy nő arra vágyik, hogy "megszerezzék", "meghódítsák" és nem arra, hogy ő vadássza le a kiszemelt férfit. Vannak ilyen esetek is, általában kudarcra ítélve. Nem csak a párválasztási szokásaink gyökereznek az evolúcióban, de a nemi érésünk hogyanja, vagy a táplálkozási szokásaink is. Ezeket csak a példa kedvéért. Az, hogy Te félénk vagy kezdeményezni, arra utal, hogy - meglehet - az életed több területén domináns jegyeket mutatsz, a párkapcsolatokban, kapcsolatteremtésben viszont nem. Ez önismerethiányt is feltételez. Viszont mindez szociológiai sajátosság. Semmi köze az evolúcióhoz. És ezt korábban sem írtam.

Két dologgal zárnám ezt a témát, merthogy nem ez az egyetlen ilyen témájú kérdés, amire kommenteltem.

1. Azok a "férfiak", akik itt GYK-n rinyatagozatot alkotva egyre-másra panaszkodnak és önsajnálkoznak totális férfiatlansági bizonyítványt szerezve ezzel azon nők szemében, akik olvassák, és így hergelik magukat és egymást a nők ellen, akiktől így próbálnak odafigyelést és elismerést kierőszakolni, azért teszik, mert ez valójában nekik jó. Ez sokkal kényelmesebb és rövidtávon megtérülőbb, mint felmenni a jútyubra, ahol a csapból is a különféle ilyen-olyan csajozós-személyiségfejlesztős-önismereti előadások és tréningek folynak, és időt, energiát fektetni abba, hogy változtassanak a helyzetükön. Sokkal kényelmesebb és rövidtávon megtérülőbb nem észrevenni a saját hibákat és hiányosságokat, és minden felelősséget áttolni a nőkre, mint belátni, beismerni azokat és ezáltal elkezdeni fejlődni. Egy ma 18-20 éves srác nem is értem, hogy létezhet ilyen felfogással, mint az említettek. Amikor én voltam 18-20 éves az ezredfordulón, még az égvilágon semmilyen párkapcsolati tréningek nem léteztek.

2. Ez a fentebb leírt trend viszont azért nagyon klassz dolog, mert így a számtalan szép, talpraesett és szeretetreméltó lány és nő számára csak a férfias és potens férfiak jutnak, miközben a többi önként mond le a saját lehetőségeiről, ezáltal pedig a sikereiről. És visszakanyarodva az evolúcióhoz..., ha úgy tetszik..., ez is egyfajta természetes kiválasztódás. :)

2014. febr. 22. 04:22
 25/29 anonim ***** válasza:

Ahogy írták előttem, megkapták az egyenlő bánásmódot, az ezzel járó jogokat. A vele járó feladatokról meg nem akarnak tudomást venni (pl. randira hívni). Nos, így is jó, nekik fontosabb a családalapítás szóval ha nem kezdeményeznek, maguk alatt vágják a fát.

"Elég brutál mennyi sikertelen, frusztrált, magányos, szorongásokkal teli nőgyűlölő fickó van ezen az oldalon. Csak el kell olvasni néhány választ, csöpög belőle a keserűség, önsajnálat és a nők megvetése. Mindezt miért? Mert töketlenek vagy lusták vagytok venni a fáradtságot ahhoz hogy teperjetek egy nő után aki tetszik nektek."

Ez akkora címeres bullshit volt, hogy hihetetlen. Elárulom neked, nem azért van ennyi "nőgyűlölő" fickó, mert ez nekik olyan nagyonnagyon jó, hanem biztosan volt ennek valamiféle előzménye. A nőgyűlöletet és nők megvetését pedig ne csúsztassuk össze a jogos bírálattal, ugyanis a legtöbb dolog amit a csúnyarosszgonoszáltalánosító férfiak állítanak, az speciel igaz. Még akkor is, ha ez nem fér be a nőket kereszteslovag módjára védelmező világképedbe. Ha vetted volna a fáradságot és actually elolvasol pár "nőgyűlölő" kérdést, rájöhetnél, hogy egyik se a sültgalambot várva jött fel leugatni a nőket, de az apróbetűs részeket véletlenül elfelejted elolvasni. Bizony bizony, jó néhány kapóra jött véletlenről tudunk.

"Pont erről beszéltem, a keserűség, frusztráció, csalódottság, amit rákensz a nőkre"

Úgy tudom, ők választanak még mindig, tehát nem kenek semmit senkire. De sebaj, magyarázd ezt is körbe hogy az Érmelléki Kuglófember az oka, nem a nők...

"Nem minden nő hajt a pénzre és a külsőre"

Tényleg nem, csak 10-ból 8. És akkor ne általánosítsunk, mi?

Én is adtam a mínuszt mert ökörségeket írsz (szándékosan).

"Azok a "férfiak", akik itt GYK-n rinyatagozatot alkotva egyre-másra panaszkodnak és önsajnálkoznak totális férfiatlansági bizonyítványt szerezve ezzel azon nők szemében, akik olvassák, és így hergelik magukat és egymást a nők ellen, akiktől így próbálnak odafigyelést és elismerést kierőszakolni, azért teszik, mert ez valójában nekik jó."

Aha, tényleg baromi jó nekem és a "férfiatlan" többieknek is, mennyivel jobb itt ülni mint egy szerető barátnővel lenni. Ez az orbitális baromságot ugye te se gondolod komolyan? Nemtudom, mit próbálod a szánkba adni, hogy mi teremtettük ezt a problémát hogy elismerést és odafigyelést kapjunk a nőktől. Ez a probléma már jó ideje létezik, és ezektől a nőktől abszolút nem kell sem elismerés, sem odafigyelés, ezekre amúgyis képtelenek, még egy alap beismerést se olvastam egyiktől se soha, csak hisztiznek és cirkuszolnak a kritikára. Egyetlen értelmes észérvet vagy érdemi cáfolatot nem láttam egyiktől se. Elég szomorú hogy ezek után még véded őket (talán mert te próbálsz így elismerésre és odafigyelésre szert tenni?)

"a csapból is a különféle ilyen-olyan csajozós-személyiségfejlesztős-önismereti előadások és tréningek folynak"

Hát hogyne, mert csajozni jewtube-ról, meg tréningeken kell megtanulni... *facepalm* Mi ez, valami elcseszett MLM-átverés séma? Ne szórakozzunk már...

"Sokkal kényelmesebb és rövidtávon megtérülőbb nem észrevenni a saját hibákat és hiányosságokat, és minden felelősséget áttolni a nőkre, mint belátni, beismerni azokat és ezáltal elkezdeni fejlődni."

Ismétlem: Úgy tudom, ők választanak még mindig, tehát nem kenek semmit senkire. De sebaj, magyarázd ezt is körbe hogy az Érmelléki Kuglófember az oka, nem a nők...

Látom ezt nehéz felfogni, de számotokra roppant kényelmes álláspont hogy az ártatlan szende szüzeitek semmiről sem tehetnek.

Te is kaptad a mínuszt.

2015. jan. 30. 13:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszik azt, csak nekik kényelmesebb ha körül vannak rajongva és nem kell ezért semmit tenni, az a baj hogy mindig akadnak páran akik elég kétségbeesettek ahhoz hogy körülrajongják őket. Ahogy meg írták, a 21. századi nagy feminizmust önkényesen úgy értelmezik a lányok hogy akkor nekik már mindent szabad, minden alanyi jogon jár. Hát hógyne, amit a paci himbál, az jár nekik. 55% remekül leírta az igazat, a 79%-os válaszadón meg látszik hogy csak hergelni, provokálni akar, biztos erre veri vagy nemtudom, elég kisóvodás idióta szórakozás.
2015. jún. 27. 02:37
 27/29 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ők vannak monopolhelyzetben. Egy huszonéves nőre pl. nemcsak huszonéves srácok, hanem ötvenéves papócák is nyomulnak, simán megteheti hogy már csak natív parasztságból is azt küldjön el a francba akit akar. Eszük ágában sincs kezdeményezni.

Na meg persze a kezdeményezés az a "férfi dóóóóga". Az egyenjogúság, feminizmus ilyenkor nyaralni megy, és üdül. Hja kérem, a feminizmus addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre...

Ennyire lehet komolyan venni az egyenjogúságos baromságot.

#14 kedves barátom, mivel túl ostoba vagy ahhoz hogy magad is átlásd, levezetem neked szépen a te szinteden, hogy megértsd.

A férfiak nagyrészének abból van elege, hogy bármit tesz, mindig elutasítják. Nemcsak a szerelméről kell lemondania így, hanem úgy amblokk mindenkiről. Mégis meddig kéne lejjebb adni az igényeit? Feküdjön össze egy lakótelepi fogatlan cgánykvával?

Senki nem a sült galambot várja, iszonyú sok energiát és időt fektetnek az ismerkedésbe, párkapcsolatokba, és soha, egyszer se térül meg. EBBŐL van elegük.

Mellesleg ha jól tudom, egy párkapcsolatban mindig a nő választ. MINDIG. Nos, ha ő választ,akkor a balhét is ő viszi el.

Én is nyomtam neked mínuszt. Hülyébb vagy mint a sokéves átlag ezzel az álszent képmutató ömlengéseddel.

2018. okt. 8. 00:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, Kérdező, a nők kezdeményeznek - de csak azoknál aki nagyon jól néz ki, vagy nagyon gazdag. Az átlagpasast meg levegőnek nézik.

A másik meg az, hogyha a csaj kezdeményez, nem élhet a bunkó lepattintás (elég kicsinyes) örömforrásával, ha viszont őnála kezdeményeznek, akkor igen.

RÉGEN, 200 évvel ezelőtt tényleg mindig a férfi dolga volt a kezdeményezés. Úgy akarunk élni mint 200 éve? Semmi gond nincs, akkor a nő húzzon a konyhába meg nevelje a gyereket, és ne ugasson bele semmibe. Na, még mindig tetszenek a régi szép idők?

A #14 idiótának én is nyomtam mínuszt.

2019. aug. 14. 17:43
 29/29 anonim ***** válasza:

nekik se lenne ciki a kezdeményezés, csak egyszerűen túl lusták hozzá, és amúgyis körbe vannak rajongva, dehogy fogják megemelni a kis cicafeneküket, amikor anélkül is jönnek az udvarlók

na meg amúgyis: ha ők kezdeményeznének, nem tudnák bunkó módon megalázni a jelentkező pasikat és elküldeni őket az anyjukba...szemmel láthatóan nekik ez külön örömöt szerez pasizáskor

#1 meg tudjuk csinálni, csak már unalmas, hogy az ötezredik alkalommal is le vagyunk pattintva, ti meg csak válogattok mint úri tyúk a kendermagban

ha ennyire az egyenlőség híve vagy, akkor te is ugyanúgy vihetsz bonbont vagy akármit a pasinak és megkérdezheted, járnátok-e

ha meg ehhez túl arisztokrata vagy, akkor maradj csak egyedül, te fogsz rákúrni a végén, nem mi

romantikázáshoz meg vegyél egy Romana vagy Tiffany füzetkét

#9 hát ha nem mész oda egyhez se, az a te bajod lesz, majd boldog öregkorod lehet Cirmivel és Nyávival

egyetlen emberrel tolsz ki ezzel a hozzáállással, te is tudod pontosan, ki az

#11 ja, kezdeményeznek a nők, a Jason Statham-kaliberű pasasoknál meg a kőgazdagoknál

szerinted ez tök rendbe van, mert ők másképp csinálják, úgymond

bezzeg amikor egy pasi csak a topmodell cicimacákkal áll szóba, mindennek el van mondva, csak úriembernek nem

kettős mérce foreva, ugyebár...

#13 az evolúció nem véleménykérdés, hanem ténykérdés

van rá éppen elég bizonyíték, jóval több mint az ellenkezőjére

hogy te mit hiszel és mit nem hiszel, vagy hogy csakazért is szembemész az elmélettel, hogy cáfolni próbálj, az senkit nem érdekel, magadból csinálsz csak hülyét ezzel

azzal meg ne takarózzál már, hogy mi volt 200-300 éve, jó hogy nemmá' az ősközösséget hozod fel

summa summárum: ha domináns vagy és nem félsz kezdeményezni, akkor nosza, tedd meg!

ha meg majrés vagy, maradj egyedül, nekem mindegy

#14 te nem tartasz rá igényt, oké

sok-sokezer pasi meg igenis igényt tartana rá, és tudod, többség dönt, egység nyal

hja kérem, szar dolog ez a demokrácia, ha neked nincs igazad, ugye?

és hogy miért van ennyi sikertelen, szorongásokkal teli fickó? a nők miatt, apafej, nem más miatt

azért van belőlük ilyen sok, mert mással se találkoznak csak elutasítással!

és amíg ez a tendencia nem javul, addig garantálom neked, hogy csak több lesz

a nők megvetése teljesen jogos egy olyan kérdésben, amiben ők mondják ki a végső szót, úgyhogy egész addig a nőkön fognak bosszút állni, akárhogy is hisztikézel meg bömbizel itt, nyomoronckám

itt senki se nőgyűlölő amúgy, mert akkor nem akarnának párkapcsolatot, ez csak a te ostoba szalmabábod, mint ahogy te magad is egy ostoba, hazug, szar púp vagy

kösd fel magad, szépen megkérlek, az első fára lehetőleg

#18 igen persze, ha adott egy izmos, vagy gazdag pasi, meg egy önbizalomtól duzzadó, humoros, stílusos pasi, a nők szerinted melyiket fogják választani?

úgy van, az elsőt, akármit is kammantasz itt össze-vissza

nesze, kitörölheted a stílusérzékkel meg a jó humorral, ennyit ér

a nőket pedig a preferenciájuk miatt utáljuk, és fogjuk is utálni

úgyhogy leállhatsz szépen ezzel az elvtelen seggnyalással a nők felé, mert már nekem kínos amit művelsz

#20 rajtad sikeresen állt bosszút, de én is betársulok...már 10 százalékot se ér a válaszod

te tényleg ilyen hülye vagy, nem fogod fel, hogy azért "keni" a nőkre mert ezekért mind ők a felelősök?

ha ők kosarazzák ki, akkor kire kéne kennie, hülyegyerek?

te se tudod, mi? csak jólesik mindent a férfin leverni, a magafajta áldozathibáztató görényeknek ez az egyetlen öröm a nyomorult kis életükben

szánalmas vagy!!!

nem minden nő hajt a pénzre meg a külsőre, tényleg nem, csak már az ötszáz tonnás betonpillangó se áll szóba a pasival, ha nem néz ki ötször jobban nála

normális nők, aha, mutass már nekem ilyet, hol léteznek ezek? a te bugyuta kis világodban maximum amit folyamatosan csak önigazolásra használsz

úgyhogy akár el is kussolhatsz

#22 már megint te???

nekem spec. azért jó a mínuszolgatás, mert ezt érdemled arra a hegynyi baromságra amit itt összehordtál

röhejes hogy minden pasast lehordasz nőgyűlölőnek meg frusztráltnak, akinek nincs szerencséje a párkeresésnél, most meg veszel egy pálfordulatot, hogy nem akarsz rosszat...ide jársz hazudni mert otthon már nem hisznek neked, vagy mi a tök?

cuki hogy azt nevezed a világ rendjének, hogy a pénzes, meg a jóképű pasasok mindig jutnak nőhöz...normális emberek szerint ez gyomorforgató ocsmány undorító dolog, sebaj, ez sokat elárul rólad, többet mint hinnéd!!!

mindazonáltal ez semmiféle formában nem kapcsolódik ahhoz, hogy egy nő is kezdeményezhet ha tetszik neki egy pasas, szóval ez nettó melléduma volt most

#24 remek, látom te is beszálltál az áldozathibáztatásba, a pasasok akiknek nincs szerencséjük a nőknél, azok férfiatlanok, rinyagépek, és hergelik egymást a nők ellen...húgyagyúkám, az fel se merül benned ugye, hogy a nők hergelik fel a férfiakat az állandó, ok nélküli visszautasításokkal, a férfiak pedig azért jönnek ide (is) hogy megosszák a tapasztalataikat egymással, de neked ez már hergelés

hát igen, aki nem nyalja a nők seggét veled együtt kánonban, az nőellenes meg hergelő, mert olyan isten nincs ugye, hogy igazuk legyen! ááááá, mint hazudnak, férfiatlanok, önsajnálkozóak, satöbbi satöbbi, bőszen mosdatod a nőket, és a szarukkal a férfiakat kened be...mit vársz ezért a nyáladzó gazsulálásért amúgy a nőktől? hálát?

hihetetlenül szánalmas ahogy itt pincsikutya módjára nyalizol nekik, mindenki mást kihozva bűnösnek, csak gratulálni tudok...gondolom neked ez az egyetlen szexepiled a nőknél, az elvtelen seggnyalás, másként egy se rakta volna szét neked a lábát

szerinted hülye youtube videókkal (amik tele vannak fizetett statisztákkal), meg párkapcsolati tréningekkel (ahol szintén fizetett statiszták a nők) majd sikeres csajozógép lesz bármelyik férfiból? komolyan ezt képzeled? te gyárilag vagy ekkora elcseszett kretén, vagy anyád ejtett fejre!?

már csak azért is áttolom a felelősséget a nőkre, mert te itt kollektívan a férfiakat szidod, így legalább az ellenpólus megvan

ráadásul nekem igazam is van, te meg csak ad hoc kitolod a szart a szádon a társadalom általad nem kedvelt csoportjára, te szánalomtenger

remélem a természetes kiválasztódás téged fog kiszelektálni először, a magadfajta ótvar suttyókért nem lesz kár

vagy ha a mesterséges nem szelektál ki, neked is javaslok egy hosszú kötelet, amivel fellógatod magad a legközelebbi fára, ezt érdemled!!!!!!!!!!!!!!!!

2021. jan. 27. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!