Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lebőgtem. Valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebőgtem. Valaki hasonló helyzetben volt már? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Végre itt volt az alkalom hogy lefeküdjek a barátnőmmel.....de annyira paráztam hogy nem állt fel...(pedig voltam már több lánnyal is előtte és ilyen még nem volt) Persze voltak zavaró körülmények is
2010. márc. 26. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
ha szeret akkor nem ciki
2010. márc. 26. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem para, az nem ciki (persze csak ha normális a lány és megérti).

Bárkivel megesik.

Lesz még jobb is :)

2010. márc. 26. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esik.....és ha legközelebb is így lesz?
2010. márc. 26. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha azon aggódsz h mi van ha legközelebb is így lesz, akkor úgy is lesz.

A lényeg az, hogy próbáljatok olyan helyzetet teremteni, hogy ne zavarhasson titeket senki. Még véletlenül sem.

Minél lazábbra veszed, annál könnyebb lesz. Ha megint megesik, akkor istenem. Emberek vagyunk :) Van még időd, majd belejössz ;)

Jut eszembe (csak nyugtatásként), amikor én együtt voltam életem párjával először, neki egész este nem állt fel, pedig sokat próbálkoztunk. Csak annyira elnyomta a szerelem, hogy nem tudott le koncentrálni és inkább ölelkeztünk :) Szóval fel a fejjel, ha van még kérdésed, akkor pm :)

2010. márc. 26. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:

az volt aprobléma hogy először nem akarta ezután elég gyászos lett a hangulat...utánna mégis akarta , de közben attól féltünk hogy bejön valaki..... meg már nagyon vártam és azt akartam hogy jó legyen

erre tessék....-.-

2010. márc. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!