Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fenéjért hiszik azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéjért hiszik azt a lányok, hogy ciki vagy valami hasonló ha ők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
A mai vilàgban ez màr szerintem éppen mindegy...
2014. febr. 20. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

simán kezdeményeznek a nők,úgyhogy nem tudom miről beszélsz.

csak ők másképp csinálják,mint a férfiak.

ha nincsen rá szemed,akkor az meg a te hibád,nem a csajoké.

2014. febr. 21. 02:58
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy írták előttem, a sok turbófeminista szüfrazsett kinyervákolta magának az egyenjogúságot, egyenlő elbánást, meg kiskutyafszát karikára vágva, de egy keresztbe szalmát nem hajlandóak tenni az ügy érdekében. Ki beszélt virágról meg bonbonról, amikor arra is képtelenek hogy egyáltalán ők hívjanak randira?

Ja, szóval ennyire vehetőek komolyan a nők, saját maguknak is ellentmondó baromságaikkal.

2014. febr. 21. 09:52
 13/29 anonim ***** válasza:

Mindig ezek az evolúciós baromságok... még ha tény lenne ugye, de csak elmélet. Elég sok sebből vérzik is.

A kérdést illetően maradjunk annyiban, hogy ez a bevett szokás régóta, mármint hogy ez a férfi dolga, mert... RÉGEN ha a férfi kinézett egy nőt, azt jó eséllyel feleségül vette így vagy úgy. Sokszor a nőnek nem volt beleszólása, vagy volt, de a családi érdek kívánt mást. Aztán később még mindig megmaradt a szokás, akkor is, amikor már a nőknek is több beleszólásuk volt a dologba. Csak mára kezdett ez átalakulni. Ezzel nincs is gond, csak nem kéne mindenféle "evolúciós" butasággal megmagyarázni.

DE! Egy olyan világban, ahol elvileg szabadok a nők, nem kéne régi beidegződések szerint gondolkodni szerintem.

Az "evolúciós okokat" illetően:

Például: lehet, hogy félénk vagyok kezdeményezni, de bocs: döntésképtelen, irányításképtelen éppenséggel NEM VAGYOK. Épp ellenkezőleg, ami azt illeti, elég domináns alkat vagyok többnyire és általában tudom is, mit csinálok. Épp csak az ismerkedés az, ami nem megy jól, aminek más okai vannak. Szóval az evolúciós magyarázat itt kb meg is bukik. Ahogy a legtöbb ilyen magyarázatnál is. Ez amúgy nem az ezt felhozó hozzászóló ellen irányult, csak a válasz ellen.

2014. febr. 21. 09:53
 14/29 anonim ***** válasza:
16%

Elég brutál mennyi sikertelen, frusztrált, magányos, szorongásokkal teli nőgyűlölő fickó van ezen az oldalon. Csak el kell olvasni néhány választ, csöpög belőle a keserűség, önsajnálat és a nők megvetése. Mindezt miért? Mert töketlenek vagy lusták vagytok venni a fáradtságot ahhoz hogy teperjetek egy nő után aki tetszik nektek. Elvárjátok hogy a nők jöjjenek hozzátok hogy meghívjanak egy bambira... És akkor jönnek azok a kérdések, hogy miért ilyen meg olyan minden nő és miért nem találtok normálisat. Azért mert várjátok a sült galambot, és megelégedtek azzal aki nyomul magától és nektek nem kell tenni keresztbe szalmát se.

Én 32 éves pasi vagyok és köszönöm szépen nem tartok rá igényt, hogy egy nő jöjjön oda hozzám udvarolni. Ha kiszemelek valakit akkor úgyis megpróbálom meghódítani, ha pedig nem tetszik eléggé, hogy hajtsak érte akkor úgyis hiába jönne. Egyébként nekem amúgy is baromi ellenszenves ez a trend, hogy a nők ilyen erőszakosak, nyomulósak lettek. Azt sem tudom néha hogyan utasítsak vissza egy nőt hogy úriember legyek, valahogy nem normális dolog ez.

Nekem sosem volt gondom az ismerkedéssel, akinek van az ne a nőkön töltse ki a frusztrációját, nem az ő hibájuk.

32/F

2014. febr. 21. 10:15
 15/29 anonim ***** válasza:

#14:

Valahol megértem amit írsz, de ez meg egyoldalú: hozzád ne menjen oda? Most őszintén: HA egy nőnek tetszik valaki, az illető meg nem is tud róla, akkor miért ne kezdeményezhetne ŐS IS? Nem arról beszélek, hogy legyen az ő dolga, vagy ilyesmi. De miért ne tehetné? Ez elég önző hozzáállás szerintem. Én azt tartom, hogy bármelyik fél kezdeményezhet. És igen, én is kezdeményeztem már, igaz kosár lett a vége. De ne legyek már töketlen azért, mert esetleg fogadom egy nő közeledését.

2014. febr. 21. 10:36
 16/29 anonim ***** válasza:
Ő is*
2014. febr. 21. 10:36
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

14-es

S ha szerinted valaki egy átlagos normális ember, dolgozik, nem lopja a napot, valami szorult a koponyájába is, ennek ellenére mégsem jön össze a dolog, az vajon meddig tudja megőrizni a hurráoptimizmust amiről itt sokan papolnak?

Vagy menjen el gyúrni, ahogy azt itt oly bőszen szokták javasolni?

2014. febr. 21. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:

Egy nő minden esetben fel tudja hívni magára egy férfi figyelmét, úgy is, ha nem megy oda leszólítani.

Itt nem a gyúrásról van szó, én sem vagyok kigyúrt izomagy, a nők nem erre buknak. Kell hozzá jó adag egészséges önbizalom, jó humor, stílusérzék és persze türelem. Nem fogsz mindenkinek bejönni, nem fog minden nő a lábad előtt heverni, ezt el kell tudni fogadni és nem bevágni a durcát és utálni a nőket.

2014. febr. 21. 11:28
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

"Elég brutál mennyi sikertelen, frusztrált, magányos, szorongásokkal teli nőgyűlölő fickó van ezen az oldalon."

És mit gondolsz, kik miatt? Kiknek a csillagászati elvárásaik és szeszélyeik miatt van ennyi?

Segítek, nem a reptoid, krixkraxi és lumbulábi földönkívüli fajok tehetnek róla.

"Mert töketlenek vagy lusták vagytok venni a fáradtságot ahhoz hogy teperjetek egy nő után aki tetszik nektek."

Helyesbítés: Mert nem vagyok Justin Bieberek, nem lógnak a nemzeti bankok a zsebünkből, de még ha lógnának is, értelmesebbek vagyunk annál, hogy lapáttal szórjuk ki az ablakon, mindezt csupán azért, hogy blazírt arccal hetente egyszer szétrakja a nő a lábait. Feleannyit nem érnek, amennyi bajlódni kell velük.

És különben is, az ötvenezredik elutasítás után te is ugyanígy itt ócsárolnád, kritizálnád a nőket, úgyhogy csak ne prédikálj arról, mi a helyes felfogás.

"Nekem sosem volt gondom az ismerkedéssel, akinek van az ne a nőkön töltse ki a frusztrációját, nem az ő hibájuk."

Nem, persze. Mi tehetünk róla, hogy nem vagyunk kőgazdagok, Justin Bieberek, és nincs sportkocsink se. Töredelmesen bocsánatot kérünk érte :$ biztos jókedvünkből vagyunk átlagosak és átlagos keresetűek.

Ha a nők annyira akarták az egyenjogúságot, akkor tessék is úgy csinálni, ezt akarták, nem? Akkor tessék szépen randira hívni, máskülönben nem lesz semmi. A mínuszt pedig kaptad, uramöcsém.

2014. febr. 21. 11:29
 20/29 anonim ***** válasza:
9%

Uramöcsém... És akkor most kin akarsz bosszút állni a mínusszal??:D

Pont erről beszéltem, a keserűség, frusztráció, csalódottság, amit rákensz a nőkre, mert te nem tudod megoldani a problémádat.

Nem minden nő hajt a pénzre és a külsőre, de akik a diszkóban odasimulnak hozzád és első éjszaka felmennek d*gni azok bezony ezt a kategóriát képviselik. Ha nem ilyet akarsz akkor azért meg meg kell dolgozni.

A normális nőknek nincsenek csillagászati elvárásaik, de azért valamennyi elvárása had legyen már mindenkinek, neked talán nincsenek? Ha meg nincsenek az már rég rossz...

2014. febr. 21. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!