Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet kerékpárral...

Szerintetek lehet kerékpárral csajozni?

Figyelt kérdés

Az alaphelyzet az, hogy sajnos a környezetemben az összes lány a pénzesebb pasik után fut. Sokaknál ez érthető, mert az egyik legrosszabb helyzetben lévő megyében lakok. Innen mindenki próbál "kikapaszkodni", de ezt meg is tudom érteni. Viszont azt se akarom, hogy egy nő csak a pénzemért szeressen.

(A helyzet, hogy a közeljövőben vennék kerékpárt, és olyat akarok, ami nem 5-10 éviig, hanem még tovább az is marad. Ez ugye egy olyan 100-150 e-nél indul.)

Azért is a kerékpár, mert így látnák rólam, hogy szeretek sportolni, mozogni, nem vagyok tunya.

Jó csajozási alap ez, hogy egy jobbfajta biciklivel sportolsz?

(Úgy vélem nem egy sportkocsi, de kitűnne a tömegből.)

26/F

#ismerkedés #kerékpár randi #csajozás bringával
2014. júl. 4. 20:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
A 10-es csaj nagyon szimpi nekem.:D
2014. júl. 4. 21:10
 12/31 Ramcsiii ***** válasza:
Az is aranyos ha a bicikli kormányra ülteti a lányt..Mármint engem már többször vittek úgy,igaz kicsit megfájdult a popsim,de tök jó móka :D
2014. júl. 4. 21:21
 13/31 anonim ***** válasza:

11-es, egyet értek. Bár még nem próbáltam, de szeretném. :D Aranyos lehet, főleg valahol falun, egy nagy rétnél egy kis úttal nyáron. Hangulatos... Jobban értékelném, mint egy kocsitúráz bárhová, az biztos.

2014. júl. 4. 21:29
 14/31 anonim ***** válasza:
Bocs: kocsitúrázást*
2014. júl. 4. 21:35
 15/31 anonim ***** válasza:

10-es, egyetértek! :D nekem csak akkor lesz kocsim, ha megházasodom, addig minek? ahol élek, gyorsabb a busz mindenhova, most az egyetemre gyalog járok. és ellenzem, hogy szennyezzük a környzetet csak azért, mert lusták vagyunk 2 percet sétálni a buszmegállóig.

23/F

2014. júl. 4. 21:41
 16/31 A kérdező kommentje:
Látom jó beszélgetőtémát indítottam, de azért az alapkérdésre is kaphatok majd egyértelmű választ? :D
2014. júl. 4. 21:47
 17/31 Ramcsiii ***** válasza:

Igen,miért ne lehetne jó "csajozási alap",ahogyan te irtad..ez nem szégyen és rendben is van!

Nem mindenki multimilliomos :)

2014. júl. 4. 21:52
 18/31 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne :D

17/l

2014. júl. 4. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
hát ha van rajta puncimágnes.... xd
2014. júl. 4. 22:21
 20/31 anonim ***** válasza:

Lehet biciklivel csajozni. Sőt sok esetben sokkal könnyebb, mint autóval, mert meglátod a lányt, sétálnak a bnőjével, te kocsival mész, jönnek mögötted, mire sikerül megállnod vagy megfordulni, lehet már megse találod. Biciklivel sokkal egyszerűbb. Azonnal vissza tudsz fordulni stb.

Egyébként az a lány, aki a kocsira megy, az nem is kéne komolyra, csak blokkolásra.

Van kocsi si, úgyhogy tudom miről beszélek. Egyébként meg nem az a fontos, h mivel vagy, lehetsz gyalog is, a fellépés a fontos, meg hogy meggyőző legyél! Persze az sem árt, ha szimpatikus vagy a lánynak.

2014. júl. 4. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!