Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet kerékpárral...

Szerintetek lehet kerékpárral csajozni?

Figyelt kérdés

Az alaphelyzet az, hogy sajnos a környezetemben az összes lány a pénzesebb pasik után fut. Sokaknál ez érthető, mert az egyik legrosszabb helyzetben lévő megyében lakok. Innen mindenki próbál "kikapaszkodni", de ezt meg is tudom érteni. Viszont azt se akarom, hogy egy nő csak a pénzemért szeressen.

(A helyzet, hogy a közeljövőben vennék kerékpárt, és olyat akarok, ami nem 5-10 éviig, hanem még tovább az is marad. Ez ugye egy olyan 100-150 e-nél indul.)

Azért is a kerékpár, mert így látnák rólam, hogy szeretek sportolni, mozogni, nem vagyok tunya.

Jó csajozási alap ez, hogy egy jobbfajta biciklivel sportolsz?

(Úgy vélem nem egy sportkocsi, de kitűnne a tömegből.)

26/F

#ismerkedés #kerékpár randi #csajozás bringával
2014. júl. 4. 20:56
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
Üdv, egy országutis lány :D
2014. júl. 4. 20:57
 2/31 anonim ***** válasza:
Én robival szoktam csajozni.
2014. júl. 4. 20:58
 3/31 anonim ***** válasza:
Félmilliós gépem van, de nőm meg nem, szóval lehet másba kéne fektetni a csajozásra szánt pénzed..
 4/31 anonim ***** válasza:
33%

Kíváncsi leszek, hogy majd hogy viszed el a bringáddal moziba. :D

Üdv, egy Maserati tulaj

5/31 A kérdező kommentje:
4#: Ha tudsz Maserati-t max 150 e-ért, nyugodtan írhatsz privátot, mert érdekel a dolog! ;)
2014. júl. 4. 21:02
 6/31 anonim ***** válasza:
Majd a vázra ülteti.
2014. júl. 4. 21:02
 7/31 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy pár Burago modellautóm, kíváncsi vagyok a 4-es hogy visz azzal nőt moziba..
2014. júl. 4. 21:04
 8/31 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok: Úgy, hogy ez nem modellautó, hanem rendes autó. :D Egyébként 150 ezer körül tudsz venni sokfajta autót, régebbi BMW-k, Volkswagenek stb. :)
2014. júl. 4. 21:06
 9/31 anonim ***** válasza:

"Üdv, egy Maserati tulaj"

Kíváncsi leszek hányszor viszed ki a magyar utakra, mert gondolom csak a garázsban porosodik (szerintem csak a polcon :D). Úgy meg aztán csajozhatsz vele, ha nem használod, moziba főleg nem viszel el vele egy csajt sem, mert kivinni sem mered.:D

2014. júl. 4. 21:07
 10/31 anonim ***** válasza:

Muszáj idepofátlankodnom. Nem hallottatok még tömegközlekedésről? Képzeljétek, azzal is el lehet jutni a moziba. És ha pontosan nem tudjátok az oda vezető utat, sokkal jobb móka lehet együtt megtalálni, röhögni egy jót közben.

Nekem pl. egyáltalán nem fontos, hogy a pasiknak milyen autója van, van hogy van-e, pedig "fővárosi" lány vagyok. (és róluk valamiért mindenki azt hiszi, hogy nagy hárpiák...)

2014. júl. 4. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!