Manapság tényleg az a nő a jó aki hamar oda adja magát?
#19-es ezt vágom,de én látom a dolgokat.
A haverom nagy csajozó,több olyan nőt is megdöntött akinek a férje úgymond nagyon kedves volt,ő meg kifejezte szándékát,hogy szexelni akar velük és nem egyszer volt,hogy amíg egy srác udvarolt a csajnak addig a haverom dugta őket folyamatosan.Velem is volt hasonló,a sráccal ismerkedett velem meg szexelt.
És ez szerinted jó? :/
Tudom, hogy nehéz megtalálni a tökéletes lányt. A barátom is mesélt történeteket. De vannak más milyen lányok is. Nem elég csak az udvarlás, vagy a virág kell a jó szex is. De nekem nagyon jólesik, ha egy hónapban egyszer gondol egy szál vörös rózsára.
Senkiért nem hagynám őt el, ezt elhiheted. Semmilyen műmayer pasira. És felőlem lebeszélheti az égről a csillagot, bizonygathatja hogy macsó stb. A barátom is az, és mellette tud virágot venni, kedves lenni előre engedni az ajtónál.
Nincs szükségem egy olyan férfira, aki bemegy előttem, aki több nővel fekszik le egyszerre, mert neki nem elég egy.
Volt ilyen srác is aki "udvarolt" nekem. De nem kellett.
És pl a barátom is nagyon jól tudja, hogy hűséges vagyok hozzá és nem hiába van velem. Tervezzük a jövőt, és képes volt várni arra, hogy lefeküdjünk.
Vannak ilyen lányok, csak lehet hogy rossz helyen keresed :/ . Mert nem a bulikban vannak.
L
Kedves kérdező, szerintem jól csinálod, 5 alkalom még korai ahhoz, hogy rögtön legyen szex, előbb meg kell ismerkedni.
Úgy látom itt a kommentekből és az életben is, hogy a férfiak nagy része nem szívesen vár egy lányra, ez pedig kár. Mert csúnya kettős mérce alakul így ki: azt mondják, VELEM feküdjön le egy héten belül, viszont ha sok pasival lefeküdt, akkor ugye ribizli a leány, tehát csak ARRA jó, aztán gyerünk tovább.
A nők többségénél amúgy is a jó szex alapja a bizalom, és ha már egy ideje ismerünk valakit, egyre többet álmodozunk róla akkor kívánjuk már annyira, hogy az együttlét tényleg szenvedélyes legyen. Én pl. nem tudnék orális szexet csinálni valakivel akivel csak most találkoztam. Ha ő ebből fogja leszűrni milyen lenne a szex a kapcsolatban, nem kellenék neki. De ha már egy ideje ismerem és nagyon bejön akkor már totálisan akarok vele MINDENT.
Úgyhogy minden tiszteletem azoké a fiataloké a mai világban akik tudnak várni egymásra, akik mernek kockáztatni és szeretni. Szívből kívánom, hogy találj ilyen fiút.
37 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!