Hol érdemes manapság ismerkedni, ha értelmes, intelligens, humoros srácot keresek? 22/L
Persze a külső sem mellékes, de önmagában az nem elég.
Kezdem úgy érezni, ma már nem lehet a neten kívül ismerkedni. Kérdem én mit gondoltok ti fiúk főleg? Hogy ismerkedtek?
Erre én is kíváncsi lennék :/
Kérdező, nagyon hasonlóan gondolom!
19/L
"ma már nem lehet a neten kívül ismerkedni."
Mikor lehetett a neten kívül ismerkedni?
Én ha nem éjszakai szórakozóhelyekre járó nőkkel akarok ismerkedni, akkor a következő helyeken ismerkedem:
Busz, utca, bolt, suli. Vagyis bárhol, ahol vonzó csajt látok. Szóval egyszerűen járj el többet otthonról. Én csak egyszerűen sokszor megszólítom a vonzó nőket, bárhol is látom őket napközben. Biztos vannak még ilyen férfiak rajtam kívül is.
Nem vetem meg az internetet, de hatékonyságát megkérdöjelezem..
Jobb híján maradnak a hétköznapok. Ha lenne olyan lány akivel flörtölnénk biztosan odamennék hozzá legalább a számát elkérni. (Na jó a héten is let volna lehetőség, de beismerem nyuszi voltam) az elméleti háttér megvan már.. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!