Manapság tényleg az a nő a jó aki hamar oda adja magát?
#9:
Hozzáállás kérdése ... nekem az nem lesz a párom, akivel nem szexelek :-P ... Majd utána, ha az is jól működik ... hiszen ha a párom lesz és utána derül ki, hogy nem jó a szex, akkor gáz van ...
IGEN.
Mert ahogy egyik válaszadó mondta,te is felpróbálod a cipőt mielőtt vásárolsz,ha nincsen szex minimum 3.randin akkor GO,én nekem se időm se kedvem ehhez,túl elfoglalt vagyok meg fontos,hogy pazaroljam az időt udvarlásra.
Volt,hogy csajt ezért nem kerestem,3.randi lehet max amíg nincsen szex,de ahhoz is komoly indok kell.
Érdekes utána egyből akarta a csaj.
De akkor ezek a nők csak a szexre kellenek, nem? Nem is volt még olyan, hogy valakinek annyira elbűvölt volna a személyisége, hogy érdemes lett volna várni a szexxel?
#14-es.
Nem egyáltalán nem feltétlenül.Ettől nem lesz szemembe kisebb,sőt inkább nő az értéke,mert kimeri fejezni a szexualitását.Az más kérdés,hogy én nem vagyok komoly párkapcsolat párti,én a nyitott kötetlen,érezzük csak szimplán magunkat jól,mindenféle kötöttség nélküli kapcsolatokat szeretem,mert karrierem és az életmódom nem erre van berendezkedve.De mindegyik szexkapcsolatom érzelmekkel teli volt,volt ami 3 évig tartott.
Én az a baj,hogy nem tudok rá annyit várni,mert nekem mások a céljaim,meg sajnos nekem nem sok időm van,nagyon be vagyok táblázva. :O
#5: "Én fiú létemre szeretek bókolni, udvarolni a lányoknak."
Én úgy tapasztalom, hogy nagyon sok lány nyálasnak, csöpögősnek gondolja a bókolást és udvarlást, emiatt mi srácok, nagyon sokszor át kell rágnunk, hogy egyáltalán megérje-e akár egyetlen szót is kiejteni a szánkon. Pedig elég sok haver (és még havernő is) szokta mondani, hogy egész megnyerő a dumám, ha megszólalok, mert alapjáraton amúgy csendes vagyok. Többször kérdeztem már tőlük, hogy lány jelenlétében tényleg nyálas vagyok-e? Azt mondták, hogy ez hülyeség, ezt csak beképzelem magamnak, ellenben azok a lányok, akikkel ismerkedtem az elmúlt időben, mind lekoptattak annyival, hogy nekik túlságosan romantikus, gyengéd, csöpögős alkat vagyok. Úgyhogy nemigazán értem, nem tudom magamat bekategorizálni. Sajnos nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak udvarlás és bókolás terén.
#17 igen,sajnos ,,nem szabad udvarolnod",tehát ezt jegyezd fel:
-VIRÁGOT soha de soha nem adunk nőnek,mert lehet a szemedbe örül,de a tudat alattija azt közli, ,,ez a kis p_cs meg van fejve,imád engem,gyerünk kell egy ALFAHÍM."
Van ez a mondás írd fel:
,,A jófiú kint áll virággal a kezében míg a nőt bent rommá k_rja a macsó alfa."
Legyél kedves de határozott,de ne romantikus mert az undorító egy férfi az FÉRFI kell legyen,aki ha kell a falhoz állítja a csajt és azonnal magáévá teszi.
Nagyon sok sráccal jártam 3 hétig. Addig voltak képesek várni arra, hogy lefekszem-e velük vagy nem. Hozzáteszem 14-17 éves koromig. Tehát már elég fiatalon arra utaznak a fiúk, hogy megfektessék a lányokat. Mert nekik az "kell".
A nőnek is kell elismerem. De ha az illető szűz, nem tudom hogy te jelen esetben szűz vagy-e vagy sem. mert ha igen, akkor megkell találni a megfelelő fiút, és igenis várjon rád legalább fél évet. Ha viszont már nem vagy az, 1 hónap igazán belefér. Nagyon korosztály függő is. Egy 30 éves nő, már az ötödik randin lefekszik a férfivel -(szerintem)- míg egy 16 - 17 éves jól szituált lány, akit érdekel a jövője, a tanulás, egyetem nem fog lefeküdni egy nála 3 évvel idősebb fiúval, 2 -3 hét alatt.
Nekem fontos volt, amikor fiúval ismerkedtem, hogy érzelem is legyen a dologban. Mert ha nincs, nagyon gyorsan túllép rajtad. Tehát, 3 varriációt különböztettem meg fiúk terén.
1. Ha gyorsan oda adod magad 1-5 randi(14-21 korosztály) - könnyű préda vagy, fél év után már másik nője van, vagy esetleg még meg is csal.
2. Ha nem adod magad az ötödik, hatodik randin sem, vagy 3 hét múlva - túllép rajtad keres mást, akit megdönget.
3. Nem adod magad és vár. Megismeritek egymást, csók petting stb, kivéve a szex.
Én ezeket a tipusokat különböztettem meg. A harmadik a legritkább. Mert manapság a férfiak nem várnak, hanem tovább lépnek. Ahogy itt írták is páran. Mert minek várni, ha a harmadik csajt megdöngethetik? Minek udvarolni, ha a lány csak fél év után adja oda magát? Addig még 5 x fekszenek le 5 különböző lánnyal. Vannak kivételek mert mindig vannak és meg kell találni őket.
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, és 1 évet várt arra, hogy lefeküdjünk. Tervezzük a közös életet, az eljegyzést. És nem vágyom más fiúra.
Jaa és nekem nagyon tetszett az első pillanattól fogva. Izmos, magas, jóképű.
Csalódott már pár olyan lányban akit könnyen lelehetett fektetni.
És sokszor mondják a fiúk, hogy az a jó ha a harmadik alkalommal lefekszik a lány. De biztos az a jó? Kitudja, hogy előtte már hány fiú járt ott?
Jaa és még valami, mondta a barátom egyszer, hogy van egy idézet. Nem tudom pontosan megfogalmazni ezért körülírom, lehet többen ismeritek. : " Nem mindegy hogy a zárba minden kulcs beleillik vagy csak 1 vagy 2"
Szerintem kérdező, ne izgulj, ha a srác nem tud várni legalább fél évet rád, akkor fogsz jobb fiút találni. Ne feledd nagyon sok hal él a tengerben ;) :)
L
18 as válaszoló. én a 19-es válaszoló vagyok. Most ovlastam mit irtál.
Tudod mit?
Én örülök a virágnak, és a barátomtól nagyon sokat kaptam.
Szerintem sok lány örül még rajtam kívül is a virágnak. Sajnálom, hogy te így látod :S :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!