Szerintetek milyen hamar lehet eladni manapság egy felújított, jó környéken levő, kulturált 4 emeletes házban levő panellakást?
Amennyiért látod a hirdetéseket, az irányár, annál kevesebbért kelnek el a lakások. Mivel most dömping van eladó lakásokból, annak sikerül eladni, aki hajlandó elég sokat engedni az árból.
Persze lehetnek kivételek, ahogy nálam is volt másfél évvel ezelőtt. 4 hónap alatt kelt el a felújítandó lakásom alig kevesebbért, amit kapni szerettem volna, de ez egy jó közvetítőnek és a szerencsének volt köszönhető, továbbá annak hogy semmi nem sürgetett, nem akartam minden áron eladni.
Könnyen előfordulhatott volna hogy azóta is árulnám, ahogy látom a portálokon, vannak még fenn lakások azokból, amiket már akkor is hirdettek amikor én is.
hirdesd minél több helyen. nézd meg, hogy a környéken a hasonló lakásoknak hogy mozog a kínálati ára, és ehhez mérten lődd be a te lakásod árát.
a 11 szerencsére felkapott hely, fél éven belül sztem van esélyed eladni ha jó marketing :)
néha nézegetem a lakásokat poénból pont a 11ben, mivel én is itt élek. azt vettem észre, hogy mintha kicsit megugrottak volna az árak.
2 éve 11ért vettünk egy két szobás jó állapotú lakást gazdagréten, akkor ez áron alulinak számított, manapság hasonló lakásokat látok a com-on 12ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!