Férfiak, szerintetek manapság egy nő konkrétan milyen jelekből tudja azt, ha egy férfi megbízható hosszú távon, vagy sem? Hogyan tudja hamar kiszűrni a kalandorokat, gerincteleneket?
Sajnos ezt nem tudod kiszürni,ezt Neked kell erezni,sokat beszelgetni vele,kerdezösködni,meglepni a munkahelyen,vagy elötte megvarod,varatlanul felbukkansz a lakasanal,hogy hoztal egy pezsgöt igyuk meg stb..
Es ha valami olyasmit mondd ami Neked gyanus,nem eletszerü,ellentmondasba keveredik, akkor gyanakodhatsz. Föleg ha iger füt fat,jo a keresete,meg ö nem olyan mint a többi,minel elöbb a szexre hajt akkor erdemes elgondolkodnod.
#1#, ugye te nem férfi vagy? Csodálkoznék, ha egy pasi ilyen tanácsokat adna, hogy váratlanul lepd meg a munkahelyén vagy a lakásánál, meg hogy bombázd keresztkérdésekkel. Szerintem ezektől a dolgoktól egy normális pasi menekülőre fogja.
Én nőként is utálnám az ilyesmit. Ha nem szolgálok rá a bizalmatlanságra, akkor legyen olyan kedves a párom, és bízzon meg bennem. Vagyis ne ellenőrizgessen azért, mert ok nélkül gyanúsít! Aki ilyen bizalmatlan, annak saját magával van problémája.
Nőként írom.
ha apának van egy felső kategóriás kocsija, és a kertvárosban egy szép kertes háza, ott már tudom ,hogy érdemes megfogni a pasit.Kicsit irányítom, rávezetem mit tegyen, olyan mintha ő találná ki, de közben én irányítok a háttérből.
Higgye azt ő a főnök, miközben én megmondom mikor mi lesz.
Így kicsit csavarosan, de válaszoltam a kérdésedre.
2-es, vannak itt nőlelkű öregurak is, egészen különös tanácsokat osztogatva...
Megvannak a külső jegyek, bár az első randiknál mindegyik hajt arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. Nem könnyű észrevenni ezért. Nézni kell a facebookot, ismerőseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!