Konkrétan makkegészségesnek érzed magadat, vagy van valami betegséged?
Kitűnő egészségnek örvendek, évek óta nem jártam orvosnál, csak évente járok kivizsgáltatni magam minden ok nélkül is, de ennyi.
22/F
Én sem voltam háziorvosnál évek óta csak az éves kivizsgálásra járok. Annyi a bajom, hogy ciszták vannak a térdemben és ganglion van a vállamban. De amúgy tök egészséges vagyok! :D Középiskolában azt mondták a tanáraim, hogy valószínűleg discalculias vagyok de rájöttek, hogy inkább sok türelem kell hozzám :)
20/L
Gyengék az ízületeim, be van gyulladva az ínyem jobb oldalt, 2 hónapja nem bírom kikezelni magam a megfázásból, 3 éve nem múlik az aranyerem, a szemhéjam hámlik valamitől (kaptam rá kenőcsöt de állandóan előjön), problémás a bőröm, a jobb szemem egyre jobban romlik.
Kell még valami?:D
18 éves vagyok
És gyakran vagyok fáradt.
Gyenge ízületek, enyhe, alig észrevehető gerincferdülés, 2-3 lyukas fog. Pedig még fiatal vagyok.
De a makkom egészséges, ez kárpótol.
A depresszió alatt inkább a melankóliához hasonló hangulatot értik a mai fiatalok, fingjuk nincs arról, mi is az "orvosi" depresszió. Az emésztési, identitási zavarokat nem nagyon tudják "eljátszani".
Nem hiszem, hogy divat betegnek lenni, inkább azt mondanám, nyíltabban beszélnek a betegségekről, mint az előző generációk.
Az ADD, a discalculia, és a diszlexia lassan tényleg "divatbetegség" lesz, de ebben közrejátszik a modern orvoslás, nevelés.
Szar vagy matekból? Nem gáz, kapsz róla papírt, discalculiád van.
Lusta vagy, hanyag, leszarsz mindent, nem figyelsz? ADD. Nesze, stimuláns, antidepresszáns.
Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy az olyan bunkó gyökerek mint én, sokszor már el se hisszük, hogy tényleg baja van szegény gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!