Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A testi problemam miatt nem...

A testi problemam miatt nem lehet baratnom?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem falat maszni teremben meg persze szabadban is. Egyszer volt egy kis problema es kb 8-10 meterrol leestem ami miatt jopar tores na meg persze boron levo sebeim lettek. Rengeteg korhazi kezeles utan most ottvagyok hogy gyogyultnak mondhatom magam viszont ennek a balesetnek megvannak a lathato nyomai a testemen jo par helyen: kez, hat, arc. Ezek elsosorban vagasok, es hegek.

Kozvetlenul utana nem is probalkoztam lanyoknal de a mai napig nem sikerult elfogadnom a tortenteket es a lanyokhoz se tudok emiatt kozeledni. Egy-ket lanynal probalkoztam dehat nem kellettem nekik. Zavar mert meg mielott ismerkedni szeretnek veluk mar szinte akkor tudom hogy nem fogok kelleni nekik mert miert pont egy hozzam hasonlo sebesult ember kellene nekik? Ugyhogy nagyon el vagyok keseredve emiatt mert meg nem talalkoztam olyan lannyal akinek tetszettem volna. Talan ha egy kis valtozast latnek konnyeben tudnam elfogadni de igy nem megy...

Mit tehetnek szerintetek?

22/F

2014. jún. 14. 22:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Utolso:

Akkor neked sem volt egyszeru meg kell hagyni. De te megtalaltad azt a lanyt aki hozzad illik. Szerencses vagy es gratulalok hozza!

Remelem nekem is sikerul! :)

2014. jún. 15. 00:06
 22/23 supra01 ***** válasza:

Szia! Mindenkiben van hiba! Nem vagyunk egyformák!

A legjobb lenne, ha mindent, amit negatívumnak gondolsz magadról kivernéd a buksidból, és nekiállnál udvarolni a csajoknak!

Mégpedig válogatás nélkül! Úgy értem, hogy aki megtetszik, annak azonnal, teljesen mindegy, hogy hogy néz ki! Akár lehet egy hercegnő is! Az összhang a lényeg, a külső és a belső egyben. Na gyerünk! Kalandra fel! Drukkolunk neked!

2014. jún. 15. 07:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy seb az arcomon, engem nem zavar, és mindig van udvarlóm, vagy aki bókol. Fontos az önelfogadás. Szerintem vonzó lehetsz. Ne zárkózz be az elefántcsont tornyodba, ismerkedj, bárkivel.
2014. jún. 15. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!