A testi problemam miatt nem lehet baratnom?
Nagyon szerettem falat maszni teremben meg persze szabadban is. Egyszer volt egy kis problema es kb 8-10 meterrol leestem ami miatt jopar tores na meg persze boron levo sebeim lettek. Rengeteg korhazi kezeles utan most ottvagyok hogy gyogyultnak mondhatom magam viszont ennek a balesetnek megvannak a lathato nyomai a testemen jo par helyen: kez, hat, arc. Ezek elsosorban vagasok, es hegek.
Kozvetlenul utana nem is probalkoztam lanyoknal de a mai napig nem sikerult elfogadnom a tortenteket es a lanyokhoz se tudok emiatt kozeledni. Egy-ket lanynal probalkoztam dehat nem kellettem nekik. Zavar mert meg mielott ismerkedni szeretnek veluk mar szinte akkor tudom hogy nem fogok kelleni nekik mert miert pont egy hozzam hasonlo sebesult ember kellene nekik? Ugyhogy nagyon el vagyok keseredve emiatt mert meg nem talalkoztam olyan lannyal akinek tetszettem volna. Talan ha egy kis valtozast latnek konnyeben tudnam elfogadni de igy nem megy...
Mit tehetnek szerintetek?
22/F
egyetértek, nem emiatt nincs barátnőd...
sokkal inkább a saját fejedben lévő dolgok miatt, hogy te azt HISZED, és úgy gondolod, hogy "nem kellenél nekik". szóval az önbizalmadon kéne kicsit dolgozni :)
őszintén? hány srácnak hobbija a falmászás? szerintem nem soknak. ez egy menő dolog szerintem.
és hogy van egy hobbid, (nem csak a sz.gépes játékok meg a telefon bámulása), sportos vagy, ez igazán jó pont, de tényleg.
írok privátban még neked, mert itt nem akarom leírni a "másik oldal" szempontját (azaz az enyémet), az illető miatt túl személyes.
Hat van mindenfele seb. Van 10-15 cm-es is vannak kisebbek is abbol jopar 4-5cm nyilt toresbol is maradtak ma is latszodo sebesulesek. Hat talan a leglatvanyosabb az haton van az 15 cm korul van meg egy az arcomon az kb 4-5 cm.
Hat megertem hogy egy ido utan nem szamit. De az elejen megiscsak a kulso fog meg ami nalam nem tul nyero.
Koszonom a jokivansagokat!
Ha nagyon zavarnak a sebeid egy plasztikai sebész sokat javíthat a hegeken,nem tudom beszéltél-e erről a szüleiddel.
De szeretném hogy tudd,nekem kimondottan tetszik és férfiasnak,szexinek tartom ha valakinek sebhelyei vannak. A párom is hord jó párat belőlük arcon és karon mivel még fiatalabb korában autóbalesetnél a szélvédőn repült ki a trabijából.
Azt is jó ha tudod hogy ez nem egy fétis,sok nő férfiasnak tartja a sebhelyeket,ha nem hiszed tedd fel kérdésnek ide a gyakorira.
Még nagyon fiatal vagy és a hozzád korban illő lányok sokszor felszínesek,miként a korodbeli fiúk is. Lehet hogy ez a baleset téged egy kicsit lelkileg is mássá tett és ezért nem megy a "randizás"...ne görcsösködj,menj bulizni vedd lazán.
Nekem az arcomon van egy jó nagy heg már évek óta, magam már szinte észre sem veszem én elfogadtam ezt, mellesleg túlsúlyos is vagyok egy picit és szintén a baleset végett lábtörésem is volt nem egyszer műtötték és lesántultam ami nem olyan feltűnő mert képes vagyok bot nélkül járni szerencsére de látható hogy baj van.
2 évvel ezelőtt én is így voltam vele mint te, de aztán a munkahelyemen megismertem egy nagyon kedves, aranyos lányt aki tanulóként jött oda gyakorlatra, de sokszor voltunk párban, és olyan szinten elvoltunk hogy amikor véget ért a gyakorlata még tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk egyre többet végül összejöttem vele, és már lassan 2 éve vagyunk egy szerelmes pár, nagyon csinos barátnőm van, nagyon kedves, sajnos előtte nekem sem ment a csajozás, de megtaláltam azt a lányt aki szeret és elfogad! És sok hasonló ismerősöm is akinek kevés önbizalma volt más más látható problémái miatt, majdnem mindnek lett barátnője.
Ne add fel, nem szabad kétségbe esni.
Örülj hogy testileg egyben vagy és az egészséged is rendben. Az esztétika ilyenkor a legkevesebb. Én is örültem hogy a balesetem után egyáltalán lábra bírtam állni úgy ahogy és magam mentem forgalmasabb helyre durván 400 métert hogy segítséget tudjak hívni mert a telefonom sok darabra tört a zsebemben ami szintén okozott egy komoly zúzódást a combomon de az a legkevesebb. És nekem is mondták a dokik hogy örüljek hogy ennyivel megúsztam mert jól estem szerintük.
Én a hegyoldalról zuhantam le bicajozás közben. Kész csoda hogy a bokrok annyira lefékeztek hogy viszonylag jól megúsztam.
Ne keseredj el ezen!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!