Ha nem vagyok szep es senkinek nem kellek akkor lesz valaha is baratnom?
Figyelt kérdés
Nem nezek ki nagyon jol szerintem. Vannak olyan dolgok amiken valtoztatni sem tudom ilyen peldaul a pigmenthiany az arcomon. Eddig kb 3 lanynal probalkoztam volt aki kedvesen volt aki kevesbe kedvesen kuldott el. Nem igazan vagyok most a toppon kicsit rosszul esik hogy senkinek sem kellek. Korulottem mindenkinek van parkapcsolata en meg csak vagyok es a kutyanak se kellek...
Kepet nem szeretnek kuldeni senkinek ha nem baj!
18/F
2014. ápr. 13. 21:43
1/5 viktorvarga válasza:
18 vagy, szeretnél 16-17 éves csajokat.és nem vagy tul szép.akkor elmondom a megoldást.ami nem lehetetlen,és szinte tuti biztos.egy 2001-2002 es évjáratú,nem kombi,3 as bmw.vagy valami motor,legjob ha gyorsasági.kiteszed a fészbukkra.faszául...lessz aki szeretne veled menni hiddel.
2/5 anonim válasza:
Ha gondolod írj, és beszélgethetünk! ;) 19/L
3/5 anonim válasza:
Én nem mondanám magam rondának, inkább átlagosnak. Mégis mindig elküldenek, pedig kedves vagyok, és állítólag jó fej. :)
4/5 anonim válasza:
én is a te cipődben járok csak én 22 vagyok de én tudom hogy soha nem lesz senkim
5/5 anonim válasza:
Ha van jó sok pénzed, akkor lesz barátnőd, akár 2-3 is egyszerre.
Ha nincs, akkor nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!