Ha nem látom, hogy felfigyelnének rám a lányok mondjuk buszozás közben vagy amikor sétálok az utcán, akkor az azt jelenti, hogy annyira ronda vagyok, hogy még emberszámba sem vesznek? Hogyan lesz így barátnőm valaha is, ha csúnya vagyok?
Neked kéne felfigyelni, észlény.
Nem várni a csodát.
Igen azt jelenti.
Nem vagy szép és azért meg sem néznek.
Ha vigasztal ,énis ilyen vagyok...
Nem azért, de szerintem én mikor az utcán sétálok, az ese tek legnagyobb felében nem a pasikat sasolom, akik szembe jönnek, megyek a dolgomra és egyébként is fárasztó lenne. Akár jóképűek, akár csúnyák. Szerintem az emberek nagy része így van ezzel. Nem hinném, hogy csúnya vagy, de mit vársz? Minden lány téged bámuljon a buszon/utcán?
Vagy abból indulsz ki, hogy te minden nem csúnya lányt megbámulsz?
(a buszozásnál velem más a helyzet, ott muszály mindenkit megbambulni :D)
Na szóval szerintem a legtöbben az extrémitásokat nézik meg (nagyon csúnya /világjó pasi) de ha téged nem, abból teljesen felesleges bármit ezen kívül levonni.
Én ha utcán vgyok rohadtul nem figyelem az embereket, senkire nem nézek rá ha nem nagyon feltűnő.
Szerintem kérdező túl érzékeny vagy, az hogy nem figyel rád valaki messze nem jelenti azt, hogy emberszámba se vesz. Ha magamból indulok ki, nekem aztán édes mindegy milyen korú nemű emberek mászkálnak körülöttem az utcán. Azt viszont nem bírom egy pasiban, ha azonnal magára veszi a dolgokat, ebből ezt leszűrni...kérdező nem vagy kicsit egocentrikus? Minden sértés nélkül, de ha valaki nem foglalkozik veled az nem feltételenül miattad van mert ilyen vagy olyan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!