Nemreg volt egy autobalesetem. Emiatt soha nem lehet szep baratnom?
Hat kb 1 eve belemjottek egy keresztezodesben. Nagyon komoly seruleseim voltak amik rendbejottek joreszt. Viszont egy vagas kovetkezteben az arcomon van egy fel tenyernyi nagysagu heg kozvetlenul az orr es ful kozotti reszen. Szoval eleg latvanyos... Emiatt eleve onertekelesi problemaim vannak nem erzem ugy hogy akar 1 lany is ferfikent tekint ram. Probalkoztam mar lanyoknal volt aki nem vett rola tudomast aztmondtak inkabb a kisugarzasommal van a baj. Egy masik lany hosszu beszelgete utan mondta hogy nem szeretne semmit de nem mondott semmit hogy a kulsom miatt. Ugyhogy nem igazan vagyok a toppon, tudom most mindenki azzal fog jonni hogy aki szeret elfogad. De ha senki sem szeret belem mert a kulsom nem fogja meg oket akkor mit tegyek?? Tenyleg nagyon rosszul erzem most magam emiatt. Egy most kiszemelt lanyhoz sem merek kozeledni ezek miatt! :(
22/F
Hogyha valaki igazán szeret, elfogad úgy, ahogy vagy, azzal a vágással is, amid van.
Én személy szerint sajnálom akivel ilyen történt, nem lenne szívem emiatt visszautasítani valakit, ha emberileg rendben van.
Ne legyél szomorú, fel a fejjel! :)
Először is ha tényleg nagyon zavar, használj alapozót, nem ciki. Vagy plasztikai műtéttel nem lehetne megoldani?
Én például évekig bele voltam zúgva egy srácba, akinek szintén volt az arcán szépséghiba. De egyébként számomra alapból helyes volt a srác, meg a személyisége is tetszett, tehát nem igazán érdekelt. Tudnál esetleg mutatni arról a sebről egy képet?
Inkább az undorító, ahogy feltetted a kérdést. Neked sem számít más, csak az hogy szép legyen a lány, véletlenül sem adnál esélyt olyannak, aki nem álmaid nője, de valami megfog benne. Hogy gondolod mégis, a te testi hibádon kerekedjen felül az álomnő, de téged nem érdekes más csak akit elképzeltél magadnak? Talán olyanoknál kéne próbálkozni, akik nem ilyen kiba.szottul felszínesek.
Egyébként nekem kimondottan tetszenek a nagy, látványos hegek és sérülések, szóval vannak ilyen nők, és nem ez a gond, hanem tényleg a szánalmas hozzáállásod.
Koszonon szepen a valaszokat!
Az utolso valaszolonak: igen lehet rosszul tettem fel a kerdest igy tenyleg az jon le hogy en is elvbol a kulso alapjan valogatok. De en altalaban mindenkinek megadom az eselyt senkivel sem vagyok bunko bar eddig nem sok lany jelentkezett ertem...:D
Ugyhogy igazad van a kerdes alapjan eleg hulyen johet le a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!