Mit tehetnek hogy vegre nekem is legyen baratnom?
Az a helyzet hogy mostmar igazan szeretnek egy baratnot magamnak vagy legalabbis ismerkedni lanyokkal. Atlagos kinezetu vagyok de en nem igazan vettem eddig eszre hogy barmelyik lany is ugy tekintene ram mint aki tetszik neki. Nincsenek lany barataim igy nincs olyan lehetoseg hogy bemutatnak barkinek is. Alapvetoen rengeteget tudok beszelni de utcan csak ugy nem szolitottam le lanyokat. Tehat ez a helyzet... Nincs ismeros es a kello ego sincs meg az utcan ismerkedeshez.
Ilyen esetben mit kellene tennem?
19/F
elég is addig olvasni, hogy "Az a helyzet hogy mostmar igazan szeretnek egy baratnot magamnak"
minél inkább AKAROD, szeretnéd, vagyis rágörcsölsz, annál inkább nem lesz. sz*rd le az egészet, csináld amit szeretsz, túrázz, sportolj, gitározz, korizz, és ne gondolj arra, hogy "jó lenne már valaki". így fog összejönni. hidd el.
Igaza van.
Ne úgy keress magadnak barátnőd hogy te akarsz meg stb.
Mert a lányok ezt megérzik és akkor nem kellesz nekik.
Sportolj csinálj magadnak rendszeres hobbyt.
Majd a csaj jön magától.
Vagy ha már dolgozol akkor szerez lány barátokat ismerkedj vele össze. Azt majd idővel ki alakul. Vagy ha annyira akarsz barátnőt magadnak akkor használd ezeket a chat.hu hotdog.hu oldalakat. Bár én a helyedbe hanyagolnám. Vagy ha nem akkor munkahelyeden vagy gimibe barátkozz. Ennyi.
Rendben van koszonom a valaszotokat!
Viszont az a baj hogy tenyleg nem igazan vannak lany barataim sem. Most csak ugy menjek oda valakihez az utcan beszelgetni aztan elobb utobb hatha lesz belole valami? Vagy neten beszelgessek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!