Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, hogy elhigyje;...

Mit tehetnék, hogy elhigyje; szeretem?

Figyelt kérdés

Tehát, adott egy 16éves lány, és én, egy 15éves fiú. A lány, másik suliba jár, és eddig még csak köszönő viszonyban se voltunk. Tegnap viszont, (lehet az alkohol hatására) rá írtam: szeretlek:D. Erre ő egyből levágta hogy ,,hazudok'' és részeg vagyok, meg hogy eddig még köszönni se köszöntem neki (ami hiba volt). A baj csak az, hogy nem hazudtam :/ mit tegyek, hogy ezt a tudatára juttassam , és hogy eredményes is legyen?:

Ma 7óra környékén kaptam tőle egy üzit facen: ,,:P" ennyi volt.. nem voltam gépnél, ezért nem tudtam válaszolni csak mire elment:/

Gondoltam hogy ma tisztázom a dolgokat, de lehet megint azt omdja: hazudok...o

2014. jan. 1. 22:32
 1/6 WheneverYouWant ***** válasza:
ha küldte ezt a fa**ságot :P az az ő nyelvükön azt jelenti hogy örül neki. Mond neki ma is és tedd hozzá hogy ma már nem vagy részeg.
2014. jan. 1. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
én is valami olyanra gondoltam, hoogy csak azért írta a smileyt, mert nem tudott hogy rám írni.. lehet kíváncsi a dologra, és bejövök neki? Az se biztos, hogy nincs barátja:(
2014. jan. 1. 22:37
 3/6 anonim válasza:
Ezt gondolom azért írta, hogy lásd miket írtál neki mert, hogyha tényleg azt hiszi, hogy részeg voltál mostanra már kijózanodtál és nem emlékszel arra, hogy ezt írtad. Most meggyőzhetnéd róla, hogy tényleg így van. Mondjuk írhatnál valami olyasmit, hogy nem gondoltad volna, hogy részegen be mered vallani de ha szeretné találkozzatok és akkor elmondod neki, hogy szereted és ezúttal le se tagadhatná. :)
2014. jan. 2. 00:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hmm ez jó ötlet :D megpróbálom :,) köszi
2014. jan. 2. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:
írtam neki, de még csak nem is látta :o
2014. jan. 3. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Püff! Ne FaceBookon, könyörgöm, mert nem látom a szemét! :D
2014. jan. 5. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!