Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl kellene már lépnem rajta,...

Túl kellene már lépnem rajta, vagy. Mit tehetnék? (nem kérnék értelmetlen válaszokat. Köszönöm)

Figyelt kérdés
Több mint egy éve bele szerettem egy fiúba , akit csak látásból ismerek. A srác nagyon nézett és érdekeltem de mégsem tett semmit hogy megismerjen, vagy csak nem mert kezdeményezni, nem tudom. Mivel oda akar jönni hozzám, vagy azt várta hogy oda mennyek hozzá eléggé feltűnően viselkedett előttem, de nem mertem oda menni. Mivel most már egy suliba járunk eléggé gyakran látom , de már úgy megy el csak mellettem hogy rám se néz, ha köszönök is neki ugyan csak vissza köszön, de oldalra sem mer nézni. Már bele fáradtam hogy csak rá várok és én bármit akartam tenni .. én sosem tudtam kezdeményezni! Most a haverja néz nagyon .. és ő legalább bele néz a szemembe köszönéskor, de egyébként sosem beszéltem vele. Egész héten itthon voltam, mert nem tudom hogy lelkileg össze omlottam de szét robban a fejem, és mivel minden nap sirva jöttem haza miatta, nem csodálom ha e miatt lenne. Teljesen össze vagyok zavarodva, már élni sem akarok.... annyira szeretem , és sosem éreztem ilyen vonzalmat senki iránt. Pedig el akarom felejteni, de .. sosem fogom. Igy nem tudom mit tegyek.
2013. dec. 15. 01:54
 1/4 anonim ***** válasza:
értelmetlen
2013. dec. 15. 01:56
 2/4 anonim ***** válasza:

látásból ismersz egy fiút, beleszeretsz, és olyan szinten kiborulsz, hogy 1 hétig otthon maradsz? és mi lesz, ha dolgozol? beleszeretsz a lipóti pékség eladójába, akitől a reggeli túrós batyud veszed, neki erről fingja sincs, te kiborulsz, és felmondasz?

ha ajánlhatok valamit: 1. fordulj pszichológushoz, mert minimum dependencia problémáid vannak. 2. fiúzás helyett tanulmányozd a helyesírási szótárt. még iskolás vagy, ez az elsődleges feladatod, nem pattanásos hülyegyerekekről ábrándozni.

2013. dec. 15. 01:57
 3/4 anonim válasza:

"nem pattanásos hülyegyerekekről ábrándozni" - hát ez jó szét röhögtem magam ezen a mondaton.

Szerintem is nagyon fiatal vagy, kár fennakadnod ezen. Barátkozz vele, próbálj bevágódni nála, de te tutira nem szerelmes vagy, mert az nem ilyen....

2013. dec. 15. 08:37
 4/4 anonim válasza:

Nincs még itt veszve semmi!

Egyszerűen a srác nem mer(mert)kezdeményezni,pedig

szerintem tetszhetel neki.

Próbálj meg te közeledni valamilyen furfangos módon

hozzá!!!!

Ne add fel!Sok szerencsét!

2013. dec. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!