Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az értelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az értelmetlen dühöm ellen?

Figyelt kérdés

A barátom rengeteget betegeskedik, 2-3 hetente elkap valamit, elég gyenge a szervezete/immunrendszere. Másfél éve vagyunk együtt, egy ideig nem szóltam egy rossz szót sem, sajnáltam szegényt és segítettem, ahol tudtam - bár ilyenkor nem sokat tudok tenni, csak mellette lenni. Az utóbbi időben azonban valamiért belül dühöt és haragot érzek iránta, amikor újra meg újra bejelenti, hogy beteg, és panaszkodik, hogy éjjel megint prüszkölt, köhög, lázas, megint lázas... Néha nem is tudom megállni, hogy ne fakadjak ki, és ez persze rosszul esik neki, amit megértek. Csak sokszor van, hogy ilyenkor találkozni sem tudunk, mert csak fekszik az ágyban, és még ha ott is vagyok, nem tudok érte mit tenni. És ez akkor a legrosszabb, ha mondjuk nagyon nagy szükségem lenne rá, pl. amikor egy hajtósabb, nehezebb perióduson megyünk keresztül (vizsgák, vagy családi gondok), és szeretnék találkozni vele, megnyugodni mellette, de nem lehet, mert épp lázas és semmihez nincs ereje, meg kedve, és ilyenkor inkább egyedül lenne a takaró alatt :(

Az utóbbi időben csak hétvégén tudunk találkozni, mert mindkettőnknek vizsgaidőszak van. Kiderült, hogy ezen a héten kivételesen nem vizsgázik, így ott tudtam volna aludni nála, de amikor erre rámutattam, közölte, hogy beteg. :( És tudom, hogy szegény nem tehet róla, de ANNYIRA dühös lettem :( Ráadásul 2-3 napja én is elég durván rosszul lettem nála (az nőgyógyászati okok miatt volt), és meg sem kérdezte azóta, hogy hogy vagyok, mert a maga bajait sorolta.

Mit tegyek, hogy kontrollálni tudjam magamban ezt az érzést? Jól tudom, hogy nem szabadna ilyeneket éreznem, de annyira mérhetetlenül dühös vagyok :( Olyan nagy szükségem volna rá, hogy végre együtt legyünk, és neki is rám, csak a betegség mindig közbeszól :( Én tényleg nem akarok haragudni rá ilyenkor, és igyekszem nem tudtára adni ezeket az idióta érzéseket, de néha nem tudom elfojtani... Mit tehetnék ez ellen?

2009. máj. 26. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Ez szimpla önzőség a részedről, és csakis önmagadban tudod lerendezni.

Bár szerintem a kapcsolatotokban sincs minden rendben. Megemlíthetnéd a barátodnak, hogy te megérted, hogy sokat betegeskedik meg hasonlók, de ennek ellenére meghallgathatna téged is néha, mert ennek ellenére létezel.

De azért vigyázz, meg ne bántsd. Légy megértő. De önző az ne..

2009. máj. 26. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha önzőség volna, akkor teljességgel lesz*rnám, mi van vele, ami nem igaz. Akkor orvoshoz sem kísérném el, meg semmi. Egyszerűen csak a TÚL SOK betegeskedése kezd zavarni. Mellesleg nagyon is szép a kapcsolatunk, csak az utóbbi hetek egy kicsit kikezdték az idegeinket, mivel mindketten sokat tanulunk, és ebből kifolyólag keveset találkozunk. Az tartja bennünk a lelket, hogy ha mindketten sikeresen letudtuk a suli-dolgokat, akkor nyáron végre többet találkozhatunk és zavartalanul lehetünk együtt. Csak ma akkor is rosszul jött ki, hogy felvetettem neki a találkozás lehetőségét, tekintve hogy a héten nincs vizsga, és azt kaptam válaszul, hogy megint beteg.

Épp azért tettem fel a kérdést, hogy ne csináljak felesleges vitahelyzeteket olyan haraggal, ami teljesen értelmetlen, és nem is neki, sokkal inkább a szerencsétlen szituációnak szól.

Egyébként nagyon-nagyon szeretjük egymást, ezért sem akarom ilyesmikkel tépázni a kapcsolatot.

2009. máj. 26. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek, nálam is sok a szerencsétlen helyzet... nem is a bnőmmel van a baj, mert ő nem tehet róla, de asz@r helyzetek mindig megtalálnak. Ahogy olvastam a történeted, rájöttem, hogy nálunk rosszabb helyzetben is vannak. Nekem is volt már olyan, hogy mikor mondott valamit olyan ideges lettem, hogy....:@ Nem tudtam mit tenni ellene, de ez van. Az élet nem habostorta. Tudom, hogy ezzel a kommenttel nem segitettem, csak irtam valamit... Fel a fejjel!!! Don't worry, We happy!!
2009. máj. 26. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja! És mondd meg neki, hogy szedjen Béres cseppet!! De komolyan! :D
2009. máj. 27. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Szedjen a barátod immunerősítő bogyeszt. Oder igyon házipálinkát egy kupicával. Akárki akármit mond az a legjobb betegség ölő! Legalábbis fertőtlenítő.

A dühöddel meg nem tudom...megértem, hogy miért vagy kiakadva és, hogy ezért is ki vagy akadva...Nem hiszem, hogy ezzel túl sok mindent lehet kezdeni. :(

2009. máj. 27. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, az ex barátom állandóan a gyomrával szenvedett, de orvoshoz nem ment.

Volt olyan, hogy mozijegyet foglaltunk, legjobb sor legjobb két helye, kicsíptem magam, minden rendben, és indulás előtt 5perccel eszébe jutott, hogy neki nagydologra kell mennie, ami után olyan fejjel jött ki, és közölte, bocsi, szarul vagyok. Bevett valami cseppet, amit úgy kapott gyomor gondokra, és leült játszani.

Durván egy fél óra múlva már annyira jól volt, hogy öröm volt nézni, és nem értette miért nem vagyok hozzá kedves meg nem akarok vele esetleg a film helyett szeretkezni, és érdekes csak olyankor volt rosszul, ha valamit én szerettem volna csinálni, ha szükségem volt rá...

2009. máj. 27. 06:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom barátodnak a Grapefruit cseppet!!! Régen én is sokat betegeskedtem, de amióta ezt iszom semmi gondom, már lassan 1 éve! Nem normális, ha valaki ilyen sokat beteg...
2009. máj. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!