Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kettősség. Mit tehetnék?

Kettősség. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék akkor, ha kettősséggel találom szemben magam? Van egy férfi, aki tetszene, aki egyik pillanatban kedves, közeledik, majd ezután 180 fokos fordulatot vesz, és elkerül napokig. Hogyan lehetne a tudtára adni, hogy szimpatikus? Valamint mit lehet tenni annak az érdekében, hogy ez a dolog megszűnjön? Értem ezt úgy, hogy ne viselkedjen ilyen hullámzóan. Csak valós, és értelmes válaszokat kérek! Köszönöm előre is!

2013. nov. 22. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:

a konkrèt problèmàròl osszesen ennyit ìrtàl:

"Van egy férfi, aki tetszene, aki egyik pillanatban kedves, közeledik, majd ezután 180 fokos fordulatot vesz, és elkerül napokig." a tobbi rizsa... milyen szuper tanàcsot ès otletet vàrsz??? felejtsd el a pasit

2013. nov. 22. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetném a dolgot egy ilyennel. Nem tűnik megbízhatónak.
2013. nov. 22. 11:39
 3/10 ASOT ***** válasza:

egyszer kedves közeledik majd huss elfordul... Na és te adsz /teszel valamit ami miatt ne forduljon el?

Amiből lássa azt, hogy valóban érdekled?

Mert ha nem látja akkor egyértelmű, hogy miért kerülget.

2013. nov. 22. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy mi a helyzet ha azután is ezt csinàlja akkor felejtsd el ha nem akkor szuper:)
2013. nov. 22. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
(lefikázom Tóth Gabi dalát), de nézd ennek a jó oldalát: legalább nem unod meg :D
2013. nov. 22. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Te vagy az Enikő? És most melyik csávódra gondolsz Krisztiánra vagy kicsi Szabira?
2013. nov. 22. 12:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6! Nem Enikő vagyok. Nem hogy kettő, egy sincs. ;) Nem tűnt fel hogy ez egy anonimitást élvező oldal? Szerinted hány olyan ember van, akinek jól esik egy ismeretlen tanács??? Lehet a féltékenységi hajlamaidat nem idegenek letámadásával kellene csillapítanod! A többieknek pedig köszönöm a válaszokat. Kedves 1-es válaszadó, neked pedig annyit mondanék, hogy a kérdésem lényege pont az általad idézett rész. Vagyis miként lehet reagálni egy ilyenre. Ha funkcionális analfabétizmussal küzdesz, lehet nem szarkazmussal kellene válaszolnod. Mindenesetre köszönöm a te válaszodat is! :)
2013. nov. 22. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez csak egy vicc volt, utaltam a Barátök közt nevű elég ergya szappanoperára ahol van egy ilyen nevű csaj aki folyamatosan kavar 2 csávóval de egyikkel sem jön össze soha, mert mindig valamelyikük "nagy fordulatot vesz" :D Vagy maga a csaj.

2013. nov. 22. 12:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor bocsáss meg kedves 7-es válaszadó! Nem néztem/nézek Barátok közt c sorozatot, sőt semmi hasonlót, fogalmam sem volt erről. :))
2013. nov. 22. 12:58
 10/10 anonim válasza:

Én épp azért kerülök el egy számomra szimpatikus lányt,mert

egyik nap szemezünk,a másik nap pedig elfordul mikor meglát,így hát én sem merek kezdeményezni nála,tehetetlen vagyok!!!!

2013. dec. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!