Mit tehetnék ha egyszerűen nem bíznak bennem a nők?
17 és 24 éves korom között szinte csajról csajra jártam.Sok lányt dugtam meg.De elérkeztem oda,hogy most már jó lenne egy komolyabb kapcsolat.
Viszont azt hiszik,hogy csak dugni akarom őket.Van aki esélyt se ad,hogy bizonyítsak.
Volt egy nő akivel randiztam.Ő mondta,hogy tudja rólam milyen voltam fiatalon és nem bízik bennem de ad egy esélyt.5 hónapot udvaroltam neki.Végül azt mondta,hogy legyünk csak barátok.Ekkor majdnem falnak mentem.
Tegnap pedig egy nő úgy utasított vissza,hogy biztos csak dugnám ahogy a többi.
Miért??!Ekkora bűn,hogy élveztem a fiatalságomat?
1.
Jogos jogos.Na de még meg se próbálhatom bebizonyítani,hogy én bizony többet szeretnék?
Arról meg ne vitatkozzunk,hogy kár volt e vagy nem.Mert én élveztem az az életet.Most is tehetném,de már nem olyan.Nekem több kell.
Én nem jönnék össze ilyen emberrel, akinek ennyire zűrös évei voltak női téren. Nem bűn, hogy élvezted a fiatalságot, csak akkor el kell fogadnod annak a következményeit is.
Ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj olyan lánnyal megismerkedni, aki nem ismeri a múltadat.
A párommal úgy jöttem össze, hogy nem tudtam róla, hogy neki is volt ilyen időszaka. Őszintén szólva ha tudtam volna, soha az életben rá se néztem volna. De mivel amikor ezeket megtudtam róla, már jó ideje együtt voltunk... nem tudtam mit tenni a helyzettel, elfogadtam. Nem örülök, de annyiban megnyugtató, hogy legalább már kiélte magát. (Ugyanakkor bennem van a félsz, hogy most nem él szabad életet, és egyszer visszakínja)
23/n
De nehogy már ilyen következményei legyenek :(
Esélyt se adnak,hogy megismerjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!