Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerűen meghülyültem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen meghülyültem. Valaki könyörgöm segítsen! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Fél éve szakított velem a barátom. Azóta nem beszéltünk, de többször is láttuk egymást itt-ott. Ő szakított velem, mert kiszeretett belőlem,de én azóta még ugyanolyan szerelmes vagyok belé. Szerintem a problémákat meg lehetne oldani, és nekem egy célom van az életben, hogy őt visszakapjam. Mit tegyek?

Egyébként határoztatlan fiú, és tényleg a kapcsolat

közben iszonyatosan szeretett! Ezt nem csak kitaláltam,

tényleg.Kíméljetek az úgysincs esélyed válaszoktól, aki így gondolja, azt megértem, de ha valaki volt már iszonyatosan szerelemes, az tudja miről beszélek. Hogyan szerezzem őt vissza?

2011. máj. 19. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
nem akarom elvenni a kedvedet az élettől de szerintem már nem fogod vissza kapni...max ha lefeküdnél vele akkor járni veled egy két napot és kihasználna de annak semmi értelme.
2011. máj. 19. 19:35
 2/19 napietus ***** válasza:
100%

ne teperj utána semmiképpen! figyelj a külsődre, legyél kívánatos, és nézz át rajta (köszönni persze kell, ezen kívül). foglald el magad, lássa rajtad/hallja másoktól, hogy nélküle is boldog és kiegyensúlyozott vagy.

ha szeret még, lépni fog. ha nem, találsz mást, és túl leszel ezen. nehogy már egy pasi legyen életed célja...ez életcélnak elég sivár :S

2011. máj. 19. 20:02
 3/19 A kérdező kommentje:

Ezt tettem eddig is, csak az a baj, hogy látom rajta, hogy még nagyon szeret. Legalábbis a testbeszédéből ez jött le. De sosem volt az a kezdeményezős típus, a kiszeretés is azért történt, mert iszonyatosan megbántottam egyszer. igazából azt mondta, szeret, csak nem érzi azt amit az elején. (mert meg volt sértve talán)

Szóval nem tudom mit kéne tenni.

2011. máj. 19. 20:15
 4/19 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 19. 20:17
 5/19 anonim válasza:
mi a neved?
2011. máj. 19. 20:24
 6/19 A kérdező kommentje:

milyen hülye kérdés ez xD

amúgy barbara

2011. máj. 19. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
istenem..:'( ugyanebben a helyzetben vagyok.. de mi csak 1 hete szakitottunk..es visszaakarom kapni..
2011. máj. 19. 22:39
 8/19 anonim ***** válasza:

Szakított veled,azt mondta,már nem szeret.Ilyenkor nem lehet erőltetni,ha mégis szeret neki kell lépnie.Szerintem elég fiatal lehetsz,gondolj arra,hogy egyszer már dobott téged és fél évig nem akart visszaszerezni!!!Miért kéne neked egy ilyen srác?Szerintem ha szeretünk valakit,akkor az nem tud annyira megbántani,hogy kiszeressünk belőle (kivéve ha megcsal),szóval a helyedben már rég elfelejtettem volna...Én is voltam már szerelmes,én is vissza akartam kapni miután dobott,aztán rájöttem,hogy mekkora mázlim van,hogy megszabadultam tőle.Ha lenne esélyed,már próbálkozott volna az elmúlt fél év alatt,de szerintem ezt te is tudod.

Nem tudsz mit tenni,csak azt,hogy vársz,esetleg megpróbálsz vele baráti viszonyt kialakítani,hátha később változik a helyzet.De szerintem elég kicsi rá az esély.

Amúgy mennyi ideig jártatok?

2011. máj. 21. 10:13
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy ha vége, akkor vége. Ha tényleg szeretne nem szakított volna, mert nem akart volna elveszíteni. Fogjátok már fel, hogy az érzelmeket nem lehet kierőszakolni. (Nem, nem hiszem, hogy még olyan marha szerelmes lenne beléd, mert ha igen, akkor nem szakított volna. Az meg természetes, hogy most ő is rosszul érzi magát, talán hiányzol is neki valamennyire, de ez nem jelenti, hogy halálosan szerelmes beléd.) Leszel még szerelmes, hidd el. Annyi tartás meg legyen már benned, hogy nem sírod vissza magadat egy olyanhoz, aki eldobott.
2011. máj. 21. 10:13
 10/19 anonim ***** válasza:
Mivel bántottad meg egyébként?
2011. máj. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!